Katalin hercegné stratégiát váltott az anyaságban

Eddig is extra komolyan vette a szerepét, mint a kis Charlotte, György és Lajos anyukája, a botrányos Oprah-interjú óta viszont Katalin hercegné különösen rákapcsolt a védelmezésre.

Katalin hercegné stratégiát váltott az anyaságban

Ha egy olyan befolyásos família tagja vagy, mint az angol királyi család, jobb, ha felkészülsz a hírnévvel járó hullámvölgyekre. Még akkor is, ha történetesen a saját családtagjaid generálták a hullámokat. Igen, Meghan Markle és Harry herceg Oprah-nak adott interjújára gondolunk, ami meglehetősen egyoldalú módja volt a problémamegoldásnak. Ezt még maga Albert herceg is nehezményezte, és igaz, nincs köze a családhoz, azt azért elmondta, egy vita rendezésének vannak jóval logikusabb formái is…

Bár Katalin hercegné legendás kötélidegeiről, az utóbbi időszak őt is megviselte – emlékezz csak vissza, hogy Meghan őt sem hagyta ki a családot nem túl jó fényben feltüntető beszámolójából. Viszont nagyon figyel, hogy ebből gyermekei, a 7 éves György herceg, az 5 éves Charlotte hercegnő és a 2 éves Lajos herceg semmit ne érezzenek meg.

„Az interjút Katalin különösen nehezen emésztette meg, de összeszedte magát, és próbál erős lenni a gyermekei és a családtagok miatt. Nagyon védelmező anya, és bár az őszinte kommunikációban hisz, a gyerekek még túl fiatalok ehhez.” – nyilatkozta egy közeli forrás a Us Weekly magazinnak, aki a hercegnét az egyik legméltóságosabb nőnek tartja, akit ismer.

„Katalin elég erős ahhoz, hogy átvészelje ezt. Fontos hogy jó példakép legyen a gyerekek számára. György és Charlotte újra visszatértek az iskolába, de az estéket közösen töltik. A kicsik színesítik a napját, és mindig azt mondja, ha egy nehezebb időszakon megy keresztül, ott van a családja. Nagyon szerencsésnek érzi magát a gyerekei és a szerető környezete miatt.”

Nézz be Katalin hercegné ruhatárába is:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek