Végre lehullott a lepel Kendall Jenner és Harry Styles kapcsolatáról

Sokáig pletykálták, hogy Kendall Jenner és Harry Styles között alakul valami, most viszont egyértelmű választ kaptunk a kérdésre.

Végre lehullott a lepel Kendall Jenner és Harry Styles kapcsolatáról

Végre elérkezett a pillanat, és kiderült, mi volt valójában Kendall Jenner és Harry Styles között. A modell anyja, Kris Jenner ugyanis a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, és kitért a gyerekei szerelmi életére is. Egy ponton „a gyerekeim még sosem” kezdetű játékot kezdték játszani, amiből gyorsan kiderült egy-két érdekes infó, amire már rég kíváncsiak voltunk.

„A gyerekeim még sosem jártak egy fiúbanda csapattagjával sem” – hangzott el az állítás Ellentől a Zoom interjú egy pontján, amire Kris rávágta a választ, miszerint ez az állítás hamis. A műsorvezető a pontosítás kedvéért rákérdezett, hogy Kendallról és Harry-ről van-e szó, a sztáranya pedig bevallotta, hogy igen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ellen DeGeneres (@theellenshow) által megosztott bejegyzés

Sem a modell, sem pedig az énekes nem erősítette meg eddig a róluk szóló pletykákat, ám több lesifotó is készült, ami alapján joggal hittük azt, hogy randiznak egymással. 2020 februárjában a Brits afterpartiján látták őket együtt, nem sokkal később pedig együtt jöttek-mentek Los Angelesben. Állítólag Kendall kabriója mellett gyakran feltűnt Harry is motoron. A románc nem tartott túl sokáig, az idei Grammy-díjátadó óta mindenki arról pletykál, hogy Harry milyen jól elbeszélgetett Taylor Swifttel, és azóta a rajongók csak arra várnak, hogy az énekesek kollaboráljanak.

Ezek most a legfrissebb hírek Kendallről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek