Lady Gaga valószínűleg a világ legnagyobb csokrát kapta meg a szerelmétől

Lady Gagának születésnapja volt, ennek alkalmából pedig egy olyan óriási virágcsokrot kapott, amilyet még biztosan nem láttál.

Lady Gaga valószínűleg a világ legnagyobb csokrát kapta meg a szerelmétől

Tudjuk, hogy te is imádsz virágot kapni a pasidtól, de Lady Gaga csokrát meglátva a barátod (a világ összes férfijával együtt) felkötheti a gatyáját: az énekesnő szerelme olyan óriási kosarat küldött Gaga szülinapjára, amit lehetetlen überelni.

„Amikor a pasid elküldi neked az összes virágot Rómába a születésnapodra. Szeretlek, édesem💕. Alig várom, hogy otthon legyek veled és a kutyáinkkal, nekem csak ennyi kell” – írta ki a sztár Instára, ahol megosztotta a gyönyörű csokorról a képet. A fotón Gaga átöleli a fehér rózsás kosarat, vagy legalábbis megpróbálja – olyan hatalmas, hogy képtelenség körbe érni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Szerelme, Michael Polansky egyébként azért nem tudta személyesen átadni a szülinapi ajándékát, mert a színészi babérokra törő énekesnő éppen második filmjét, a House of Guccit forgatja Rómában. (Ha mindent IS tudni akarsz a készülő produkcióról, akkor nézz rá erre a cikkünkre, ahol összegyűjtöttük az infókat.)

Michael és Lady Gaga kapcsolata 2019 decemberében kezdődött, és azóta a szerelmük töretlen. Az Us Weeklynek nyilatkozó forrás szerint „amikor együtt vannak, el sem engedik egymást, folyton nevetgélnek, teljesen egyértelmű, hogy nagyon szeretik egymást. Simán elképzelhető, hogy hamarosan eljegyzésre kerül sor.”

Lady Gagának nem volt azért felhőtlen az elmúlt időszak, nézd meg, mik történtek vele:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek