Vilmos herceg elég meglepő új címet kapott

Nem, Vilmos herceg ezúttal nem a származásának köszönhetően jutott extra „ranghoz”. Ő lett a legszexisebb kopasz férfi, ezzel egyidőben pedig olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Jason Statham vagy Dwayne Johnson.

Vilmos herceg elég meglepő új címet kapott

Az angol királyi család leendő uralkodójáról egy rakat jelző ugrik be: hiszen Vilmos herceg tényleg aranyos, kiegyensúlyozott, megbízható, magas, mosolygós, kopasz, azt viszont nem állítanánk róla csuklóból, hogy szexi.

Pedig – kapaszkodj – a 38 éves herceg pont most söpörte be a világ legszexibb kopasz férfija címet – írja a People. Mike Tyson, Jason Statham, Pitbull és Michael Jordan csak közvetlenül a herceg után következik a listán, ők alkotják a top 5-öt. De felbukkan még a kopasz szexi fickók között Dwayne Johnson, Bruce Willis, Vin Diesel, John Travolta, de még Vladimir Putin is, amit már tényleg végleg nem értünk.

A listát annak alapján állították össze, kinél hány alkalommal szerepelt a szexi kifejezés a róla írt cikkekben vagy blogbejegyzésekben. Vilmos herceg így abszolút csúcstartónak bizonyult a 17,6 millió alkalommal leírt szexi jelzővel, amivel megjutalmazták.

A herceg egyébként biztosan örül, hogy ilyen meglepő címet sikerült bezsebelnie, hiszen végre valami jó is történik vele, az elmúlt időszak ugyanis nem igazán kedvezett az angol királyi családnak. Harry herceg és Meghan Markle egy évvel ezelőtti kiválása alapból nagy port kavart, az Oprah-interjúban pedig nem tüntették fel őket kifejezetten jó színben, gondolj csak a rasszista vádakra, vagy arra a régi sztorira, ami Katalin hercegné és Meghan Markle konfliktusáról került elő…

Vilmos herceget is felkavarták az elmúlt hetek, így érzi magát most:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek