Csillagjegyek, akik bátran felkészülhetnek a legjobbra

Görcsösséget elengedni, készítsd be a legőszintébb mosolyod, és feküdj le este azzal a tudattal, hogy minden rendben van. Ezek a csillagjegyek egészen biztosan felkészülhetnek erre.

Csillagjegyek, akik bátran felkészülhetnek a legjobbra

Aggódsz a meló miatt, kattogsz a kapcsolataidon, és nem látod a következő lépcsőfokot az életedben, amire ez az időszak csak még jobban ráerősít – eltaláltuk? Pedig hosszú távon akkor funkcionálsz jól, és hozol jó döntéseket, ha gyomorgörcs nélkül élsz. Néhány csillagjegy életében szerencsés változás áll be ezen a fronton – ők azok, akik jó ideig felkészülhetnek a para-mentes időszakra.

Vízöntő

A legnagyobb káosz közepette is találsz motivációt és örömöt, amiből táplálkozol, neked egyszerűen ez a szuperképességed. Amit ezúttal odáig tökéletesítesz, hogy mások számára is sokkal élvezhetőbbé varázsolod a mindennapokat. A következő hetekben egy olyan jó ügy áll majd a figyelmed középpontjába, amiből nem származik anyagi hasznod, nem mozdul előre a karriered, viszont garantált az intenzív sikerélmény és jó érzés. Jótékonykodsz, bevásárolsz az idősebb lakóknak, kutyákat sétáltatsz – legyen az bármi is, olyan intenzíven teszed majd, ami maximálisan feltölt pozitív energiával. Mivel megfeledkezel a mindennapi paráidról, természetesen alakul ki benned egy teljesen új, egészségesebb szemlélet.

Halak

Nem vagy jóban a komoly döntésekkel: addig mérlegelsz, míg eljutsz odáig, hogy már hetek, hónapok óta görgetsz magad előtt egy problémát. Így szinte az életmódod része, hogy tologatsz, halogatsz magad előtt dolgokat, ami folyamatosan felfalja az energiáidat. Most viszont összehoznak valakivel a csillagok, aki arra inspirál, hogy merj meghozni döntéseket, beleállni vitákba, mert ez az egyetlen módja, hogy legyűrd a gátlásaidat, a megfelelni akarásod, és végre felszabadulj. Mint kiderül, pont ennyire lesz szükséged ahhoz, hogy szárnyalj. Az életed meghálálja majd a bátorságodat – hosszú hónapok óta nem volt részed olyan felhőtlen időszakban, mint ami hamarosan bekopog hozzád.

Kos

A karanténkorszak miatt jutottál el odáig, hogy kimondd: nem vagy a helyeden, nem érzed jól magad azokkal az emberekkel, akik körül vesznek, és szeretnéd, ha ez változna. A vitákkal és a konfliktusokkal nincs problémád, bármikor beleállsz a dolgokba, és erre most fokozottan szükséged is lesz. Intenzív változás alakul ki a baráti társaságodat illetően, amiből csak nyertesen jössz ki. Értékes kapcsolatokra, inspirációs forrásokra teszel szert, sőt a karrieredet vagy a pénzügyi befektetéseidet illetően is előnyhöz juthatsz. A csillagok most minden olyan kapcsolati tőkét megadnak neked, amivel, ha ügyes vagy és nyitott, csodákat művelhetsz a jövőben.

Tudj meg még többet az egyes csillagjegyekről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek