Kamu abortuszról szóló papírral zsarolták meg Diana hercegnőt

Mint kiderült, így sikerült rávenni Diana hercegnőt a mostanra legendássá vált interjúra, amiben kitálalt a Károly herceggel való kapcsolatáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kamu abortuszról szóló papírral zsarolták meg Diana hercegnőt

Diana hercegnő 1995-ös híres/hírhedt Panorama-interjúját biztosan neked sem kell bemutatni. Ez volt az első alkalom, hogy Diana egy műsorban, nyíltan és tabuk nélkül beszélt a Károllyal megromlott házasságukról, a bulimiájáról, és arról, hogy a királyi család egyfajta veszélyforrásként tekint rá. Diana hercegnő ebben az időben már külön élt Károlytól, akinek nem túl titkos viszonya volt Camilla Parker Bowles-szal. Károly herceg hűtlensége kapcsán hangzott el a beszélgetés során Diana mára legendássá vált kijelentése is, mint mondta: „Hárman voltunk ebben a házasságban, ami kicsit zsúfolttá tett mindent.”

Az interjú hatalmas port kavart, az interjút készítő riporter, Martin Bashir pedig rögtön valódi nagymenővé vált a szakmában. Ám most kiderült, hogy Bashir annak idején egészen gusztustalan eszközzel tudta rávenni a hercegnőt a nyilatkozatra… Az információk szerint néhány nappal a beszélgetés előtt Diana le akarta fújni az egészet, elbizonytalanodott és úgy volt vele, hogy mégsem akarja kiteregetni a házassága szennyesét. Bashir azonban ezt nem hagyta annyiban és készíttetett a műsor grafikusával egy kamu abortuszról szóló számlát Harry és Vilmos dadájának, Tiggy Legge-Bourke-nak a nevére. És, hogy ennek mi értelme volt? A riporter a hamis abortusz papírt megmutatta Dianának és azt állította neki, hogy a dadus abortuszára azért volt szükség, mert Károly teherbe ejtette – írja a People.

Azt tudni kell, hogy Diana már korábban is arra gyanakodott, hogy a dadus és a férje között lehet valami, a kamu papír pedig valószínűleg az utolsó csepp volt a pohárba. Ekkor döntött úgy, hogy mégis kamera elé áll, és kitálal a kapcsolatukról.

Marin Bashir gyomorforgató húzásának 25 éven át semmi következménye nem lett, egészen mostanáig. Jelenleg ugyanis nyomozás zajlik az ügyben, és ha minden jól megy, a riporter csalása nem fog következmények nélkül maradni. Ebben bízik egyébként Vilmos is, aki 2020 novemberében az alábbit nyilatkozta a ’95-ös interjúval kapcsolatban: „Ez a független vizsgálat végre egy lépés a helyes irányba. Ki kell deríteni, hogy milyen döntéseket hoztak akkoriban a BBC-él, amik ehhez az interjúhoz vezettek.”

Nem ez az egyetlen titok, amire évekkel később derült fény Diana hercegnővel kapcsolatban:

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: bulvár Camilla Parker Bowles camilla parker-bowles csapda csel diana hercegnő hamis abortusz károly herceg panorama interjú Panorama-interjú sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.