Kiderült Emma Stone babájának neme

Emma Stone első gyermekéről csak lassan csepegtetve kapjuk az infókat, de eddig tudjuk, mikor született és mostantól már azt is, milyen nemű. Már csak a nevére vagyunk kíváncsiak.

Kiderült Emma Stone babájának neme

Hollywoodban kevesen csinálják olyan jól a privátszférájuk védelmét, mint Emma Stone.

A férje, Dave McCary inkább a színfalak mögött érvényesül, a Saturday Night Live rendezője és írója (a show-ban ismerkedtek meg egyébként egymással). Az esküvőjüket a legnagyobb titokban, szűk családi körben tartották, a „nagy bejelentés” is csak az Emma kezén diszkréten megvillanó karikagyűrűre korlátozódott. Hasonlóképpen a színésznő a várandósságát is igyekezett az utolsó utáni pillanatig titkolni – ez végül akkor jött el, mikor lesifotók készültek róla a nagy pocakjával –, és mikor végre megszületett a kisbabája március 13-án, arról is csak napokkal később értesült a nyilvánosság. 

De mivel imádjuk Emmát, ezért egyszerre igyekszünk tiszteletben tartani a magánéletét, és vele együtt örülni az élete fontos momentumainak. Így hát türelmesen várunk az újabb infókra, minthogy milyen nemű a kicsi és hogyan nevezték el a szülei. Bár utóbbit még mindig nem tudni, előbbi a People magazin jóvoltából végre kiderült: Emmának és Dave-nek kislánya született!

Most már pláne alig várjuk, hogy nyilvánosságra hozzák a nevét (és ne adj’ isten egy fotót!), de addig is mi mini-Emmaként fogunk hivatkozni a kislányra.

Bár a közvetlen magánéletéről keveset tudni, Emma minden másról szívesen beszél:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek