Ez az oka annak, hogy Gwyneth Paltrow szexjátékokat küldött Kim Kardashiannak

Gwyneth Paltrow termékei mindenütt ott vannak, legutóbb Kim Kardashiant szerette volna felvidítani egy saját csomaggal.

Ez az oka annak, hogy Gwyneth Paltrow szexjátékokat küldött Kim Kardashiannak

Gwyneth Paltrow egy ideje egyáltalán nem fogja vissza magát, legutóbb a vagina illatú gyertyájával került a középpontba: ami egy „szerencsés” nyertes lakásában konkrétan felrobbant. A színésznőnek a szeme sem rebbent, ahogy akkor sem, mikor szeptemberben, a szülinapján anyaszült meztelenül pózolt az Instáján. Most pedig azért beszél róla a fél internet, mert szexjátékokat küldött Kim Kardashiannak, aki a válás kellős közepén tart. Ezzel egyértelműbben nem fejezhette volna ki a celeb számára, hogy ideje belevágni a szingli életbe.

A sztár Insta-sztoriban mutatta meg, milyen ajándék várta otthon újdonsült barátnőjétől: egy csomagot kapott, amit Gwyneth „Kim trükkös dobozának” nevezett el. Ebben pedig minden megtalálható volt a vibrátortól kezdve a síkosítóig, de még egy orgazmus illatú gyertyát és egy csokor virágot is magáénak tudhat a sztáranya. „Még sosem voltam ennyire izgatott, de komolyan… a gyertya miatt. Köszönöm, Gwyneth, szeretlek. Köszi, Goop” – írta Kim megköszönve a színésznő cégének is a termékeket.

Gwyneth Paltrow szexjátékokat küldött Kim Kardashiannak

Fotó: Instagram/@gwynethpaltrow

Kim egyébként épp 6 éves házasságát igyekszik lezárni, nemrég a családi valóságshowban tett róla említést: „Nem titok, hogy mindenki lát dolgokat a Kanye-vel való kapcsolatomról a sajtóban, de én mindig tiszteletben tartottam azt, hogy nem beszéltem a problémáinkról… A Twitteren biztos láttatok ezt-azt, de itt nem fogok róla beszélni. Próbálom támogatni. Nem akarok erről kamerák előtt beszélni. Nem akarok Kanye-ről beszélni.”

Más sztároknál is szóba jöttek már a szexjátékok:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek