Ha pontosan ennyi évvel idősebb pasival jársz, állítólag garantált a boldogság

Sokkal jobban egymásra tudok hangolódni, ha a sráccal ekkora köztetek a korkülönbség.

Ha pontosan ennyi évvel idősebb pasival jársz, állítólag garantált a boldogság

Ismerkedni, és egy stabil, jól működő párkapcsolatot működtetni sosem volt könnyű – egy friss kutatás eredménye azonban segíthet eligazodni kicsit a randizás útvesztőjében. Azt persze senki nem tudja megmondani, hogy egy kapcsolat hosszú távon biztosan működőképes lesz-e vagy sem, de a tudósok szerint a két fél életkora alapján igenis le lehet vonni néhány fontos következtetést.

Egy nemrég készült kutatásban arra keresték a választ, hogy mekkora a tökéletes korkülönbség ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszú távon sikeres és boldog legyen. A kutatást a WhatsYourPrice.com nevű randioldal készítette, és a felmérés során 10 ezer randizó párt vizsgáltak meg. A kutatók azt találták, hogy a nők nemcsak, hogy sokkal jobban vonzódtak az idősebb pasikhoz, de volt egy bizonyos korkülönbség, ami a legideálisabb volt a kapcsolatok szempontjából.

A vizsgálat eredménye szerint akkor működtek legjobban a kapcsolatok, ha a felek között pontosan hat év korkülönbség volt, a férfi javára. Brandon Wade a WhatsYourPrice.com igazgatója az eredményt azzal magyarázta, hogy mivel a nők általában gyorsabban érnek, mint a férfiak, a saját korosztályukból nehezen találnak olyan társat, akivel egy hullámhosszon lennének. A néhány évvel idősebb férfiakkal viszont tökéletesen meg tudják magukat érteni.

De nyugi, akkor sem kell rögtön kétségbe esned, ha közted és a pasid között ennél nagyobb, vagy kisebb a korkülönbség. Egy csomó hollywoodi álompár az élő bizonyíték rá, hogy kor sokszor csak egy szám, ami mit sem számít, ha igazán szeretik egymást. Ott van például Calista Flockhart és Harrison Ford, akik között nem kevesebb, mint 22 év a korkülönbség, mégis 11 éve élnek boldog házasságban. Vagy Hilaria Baldwin és a nála 26 évvel idősebb Alec Baldwin, akik 9 éve elválaszthatatlanok.

Még többet megtudnál, milyen egy nálad jóval idősebb pasival randizni?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek