Köllő Babett atomjaira cikizte Istenes Bencét

Picit már nekünk fáj, ahogy Köllő Babett teljesítménye és méretei miatt savazza Istenes Bencét.

Köllő Babett atomjaira cikizte Istenes Bencét

Istenes Bence túl magas labdát dobott fel, amikor YouTube-on futó műsorában, az IstenEstben arra kérte aktuális vendégét, Köllő Babettet, rangsorolja őt magát, Fluor Tomit, Járai Mátét és Marics Petit, vajon mennyire nagy bűvészek az ágyban. A legtöbb ember szimplán zavarba jön a kérdéstől, de nem Köllő Babett, aki egyetlen jól irányzott lövéssel elsüllyesztette Bence hajóját:

„Rólad egyszer azt hallottam, nem vagy jó. Lehet, hogy egy rosszindulatú lány mondta ezt, akivel nem történt semmi. Amikor még független legény voltál, akkor volt az a lány, akivel beszélgettem erről, és nem volt elájulva. Azon gondolkodom, higgyek-e a pletykáknak, vagyis annak a nőnek, de megelőlegezem neked, hogy te vagy a legjobb. Egyébként a méreteiddel volt problémája.” – forgatta meg a tőrt viccesen Babett, amit Bence – szerencsére – a tőle megszokott humorral fogadott.

„Akkor viszont most jöjjön be az Adél a vezérlőből. Örülök, hogy itt voltál, ha nem látnád vissza magad az adásban, az nem véletlen” – viccelődött a műsorvezető.

Ha magyar sztárokból sosem elég:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek