A bikiniben táncoló Jennifer Lopeznél egyszerűen nincs szexibb

Amikor az egész világ az állítólagos szakításodról témázik, vagy rástresszelsz a dologra, vagy elengeded, és megpróbálod magad jól érezni. Jennifer Lopez utóbbit választotta, méghozzá egy dögös, citromsárga bikiniben.

A bikiniben táncoló Jennifer Lopeznél egyszerűen nincs szexibb

Újra és újra rácsodálkozunk, hogy Jennifer Lopez idén bizony már 52 éves lesz. És ez csak fokozódik minden egyes olyan alkalommal, amikor megoszt magáról egy olyan tartalmat a közösségi média oldalain, amin maximum 28-nak tűnik. Legutóbbi videóin erre ismét ráerősít, ahogy arra is, ő nem zsepit morzsolgatva, Netflixet bámulva, félig fagyiba fulladva dolgozza fel párkapcsolati hullámvölgyeit, sokkal inkább pezsgőfürdőben, szexi bikiniben, koktélt kortyolgatva és exe, Drake egyik slágerére rázva (nem ér elfelejteni, hogy ők valaha kavartak) – írja az amerikai Cosmopolitan.

@jloSunday…♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

Innen nagyon NEM úgy tűnik, mint egy összeroppant nő, és ez pont így van jól!

A Jennifer és vőlegénye, Alex Rodriguez szakításáról szóló, kissé elhamarkodott hír még március 12-én robbant, és az énekesnő csupán annyira jelentkezett be másnap a cikket lehozó TMZ-nél, hogy helyesbítsen: valóban vannak gondok, de köszönik, egyelőre nem szakítottak, és mindent el fognak követni, hogy ne jussanak el idáig.

És bár legutóbbi videóiból hiányzik Alex, Jen nem úgy tűnik, mint aki egy kapcsolatot gyászolna, és utóbbi alapján azt gondoljuk, megelőzve a félrement pletykákat, arról is időben kapunk majd tőlük infókat, ha nem sikerült megoldani a problémákat és tényleg bedobták a törölközőt. De Rodriguez most épp azért harcol, hogy ezt megakadályozza:

„Nagyon komoly erőfeszítéseket tesz, hogy megmutassa, most a kapcsolatuk számára a legfontosabb. Mindketten rájöttek, hogy az a sok idő, amit külön eltöltöttek, nem volt hasznos.” – mesélte egy forrás még korábban az E! News számára. S mint kiderült, az énekesnőnek pont az ilyen, nyilvánosság számára is lekövethető gesztusok hiányoztak, és nagyon élvezi, hogy ebből most van bőven.

Néhány alkalom, amikor Jennifer Lopez mindenkit lekörözött szexiségben:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek