Kendall Jennert le akarta lőni egy férfi

Már meg is kapta Kendall a távoltartási végzést a férfi ellen, aki le akarta lőni először őt, majd saját magát.

Kendall Jennert le akarta lőni egy férfi

Kendall Jenner távoltartási végzést kapott egy férfi ellen, aki csak azért utazott Amerikába, hogy lelője őt.

A 24 éves Malik Bowker terveiről a Los Angeles-i rendőrség értesítette Kendallt, ami a TMZ által megszerzett jogi dokumentumok szerint egészen pontosan az volt, hogy illegálisan beszerez egy fegyvert, hogy lelője őt, aztán pedig saját magával is végezzen.

A modell a fenyegetésről értesülve azonnal távoltartási végzést kért. Ezt pedig rögtön jóvá is hagyták, így mostantól Maliknak legalább 92 méter távolságot kell tartania Kendalltól. Ez elviekben könnyen betartható lesz, a férfit ugyanis jenleg LA egyik kórházának pszichiátriai osztályán tartják. Sajnos ez azonban csak átmeneti, így Kendallt is figyelmeztették, hogy hamarosan kiengedhetik Malikot.

Az életveszélyes fenyegetés komoly stresszt és szorongást okozott Kendallnak. És az a durva. hogy nem ez volt az első ilyen eset. 2016-ban egy férfi a háza előtti kocsibejárón állt, később pedig a saját autójával követni kezdte Kendallt. 2018-ban pedig egy másik megszállott rajongó három alkalommal is megpróbált betörni a modell házába. „Szó szerint, heti egyszer van egy zaklatóm, sőt többször, heti kétszer” –mondta egy újabb betörési kísérlet után Kendall a Keeping Up With The Kardashians egyik epizódjában.

Kendall Jenner a kedvenced a Kardashian-családból?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek