Kirsten Dunst második babáját várja

Bővül Kristen Dunst és férje, Jesse Plemmons családja: érkezik a második gyermekük.

Kirsten Dunst második babáját várja

Kirsten Dunst terhes, a baba érkezését pedig a lehető legmenőbb módon jelentette be. A W magazin Rendezők számában, amit ezúttal az egyik legtehetségesebb női direktor, Sofia Coppola szerkesztett.  Sofia a nagyon találóan All Dressed Up With Nowhere to Go (azaz: Kiöltöztünk, de nem mehetünk sehova) címmel készített a kedvenc múzsáiról fotósorozatot: Elle Fanningról, Rashida Johnsonról és persze Kirstenről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

W Magazine (@wmag) által megosztott bejegyzés

A színésznőnek egyébként már a szintén színész férjével, Jesse Plemonsszal már van egy 2 éves kisfia, Ennis Howard. Kirsten és Jesse házasságát szintén a W erősítette meg, merthogy bár korábban a színésznő a férjeként hivatkozott rá – például a tavalyi Golden Globe-on –, akkor még a Page Six infói szerint hivatalosan nem keltek egybe.

És ahogy azt az Ennisszel való várandóssága idején tette, úgy Kirsten most is egy Rodarte couture ruhában pózolva jelentette be a terhességét. Ráadásul, ahogy arra állítólag a sztár anyukája hívta fel a figyelmet, a legutóbbi designer darab szabása majdnem teljesen megegyezik a mostanival.

„Minden fényképet a földön készítettünk, fel sem bírtam kelni” – mesélte Kirsten a fotózásról, a vicces megjegyzésből és a színésznő gömbölyödő pocakjából kiindulva már nincs sok hátra, amíg megérkezik a második kisbabája, akinek egyelőre nem árulta el a nemét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

W Magazine (@wmag) által megosztott bejegyzés

2020-hoz hasonlóan idén is rengeteg sztár vár még babát:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek