Emberi vér található a világ legbizarrabb cipőjében, máris elkapkodták a netezők

Óriási port kavart az emberi vérrel ellátott cipő, amit maga a Sátán ihletett. A netezők viszont bolondulnak érte, pedig a készítőket még bírósági per is várja.

Emberi vér található a világ legbizarrabb cipőjében, máris elkapkodták a netezők

Az ördög Pradát visel, és most úgy tűnik, már Nike cipőt is. Legalábbis Lil Nas X szerint, aki a világ legbizarrabb lábbelijét dobta piacra a napokban, amit 1 perc alatt el is kapkodtak. A rapper az MSCHF céggel működött együtt, akik korábban már kiadták a Jézus cipőket, aminek talpában szenteltvíz, fűzőjén pedig kereszt szerepelt. Ennek az inverzével jelentkeztek most, amihez Lil Nas X is adta a nevét.

A Sátán kollekcióba tartozó Nike Air Max ’97-es cipőkből pontosan 666 darab készült, mind egyedi számozással van ellátva és egy csepp emberi vér található a magasított talpakban. És persze a pentagram sem maradhatott el róluk, mint díszítő elem. A surranók egyébként sátáni motívumokkal díszített dobozban érkeznek, és darabjukat 1018 dollárért, azaz több mint 300 ezer forintért árulják. Vagyis csak múlt időben, ugyanis mind elkelt: „Olyan sok hülyeséget beszéltem ezekről a cipőkről, erre kevesebb mint 1 perc alatt elfogytak” – mondta a 21 éves rapper.

Bár több rapper és NBA játékos is felszólalt a cipő koncepciója ellen, Lil Nas X csak kinevette őket. Sőt, a Nike is kiadott egy nyilatkozatot, amiben elmondja, teljesen elhatárolódik a kollekciótól, ugyanis nem kérték az engedélyét a logó felhasználásához. Az MSCHF-nek így még bíróságra is kell mennie a szerzői jogok megsértése miatt.

Nem ez az egyetlen kollekció, amit botrány övez:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek