Valószínűleg ő Miley Cyrus új pasija

A Hannah Montana-bulin jöhetett össze Miley Cyrus az énekessel.

Valószínűleg ő Miley Cyrus új pasija

Hannah Montana 15. évfordulója alkalmából szervezett hétvégi buli után Miley Cyrust összehozták az énekes Yungbluddal, bár a pletykák már múlt héten szárnyra kaptak.

Múlt pénteken Miley és Yungblud a Rainbow Bar & Grill nevű Los Angeles-i étteremben vacsoráztak a barátaikkal, a róluk készült képek pedig elég közeli viszonyról árulkodnak: a fotón, amit ide kattintva megleshetsz, a srác épp Miley arcát és haját simogatja.

Aztán a hétvégén Miley hatalmas bulit szervezett Hannah Montana tiszteletére, amiről egy rakás fotót megosztott az Instán. A galéria 5. képén Miley és Yungblud közösen pózolnak, rögtön utána pedig egy olyan felvételt is láthatsz, amin ugyan  az arcuk nem látszik, de cserébe nagyon vad és sokatmondó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

Nyilván ilyen fényképes bizonyítékok alapján mindenki azonnal összehozta az énekeseket, és a fanoknak sem kell sok, hogy a neten kifejezésre juttassák a párossal kapcsolatos érzéseiket. Röviden: odáig vannak értük. „Miley & Yungblud, nagyon adom” – írta egyikük, egy hasonlóan lelkes rajongó pedig ezt kommentelte: „nincs még egy ilyen jó páros, mint Miley és Yungblud”.

Sajnos a People magazinnak nyilatkozó forrás viszont gyorsan lehűtötte a kedélyeket: szerinte ugyanis Miley és Yungblud csak barátok, nincs köztük ennél semmi több.

Miley most épp szingli, ezt pedig kiválóan ki is használja:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek