Sharon Stone úgy kapott mellimplantátumot, hogy fogalma sem volt róla

Elképesztő, mit megengedett magának ez a hollywoodi orvos!

Sharon Stone úgy kapott mellimplantátumot, hogy fogalma sem volt róla

Hollywood egyik legszebb és leghíresebb színésznője, a most 63 éves Sharon Stone nemrégiben úgy döntött, megírja élete történetét könyv formájában. A kötet a The Beauty of Living Twice címet kapta és extra durva sztorik szerepelnek benne, amikről eddig soha nem hallhatott-olvashatott a nyilvánosság.

2001-ben például úgy kapott a plasztikai sebészétől nagyobb mellimplantátumot, miközben csak rekonstrukciós műtétről lett volna szó, hogy a doki erről nem is egyeztetett vele… „Amikor levették a kötéseket, akkor láttam meg, hogy legalább egy teljes kosármérettel nagyobbak a melleim, mint, amire számítottam. A doki erre azt mondta, ez jobban illik szerinte a csípőméretemhez” – olvasható Sharon könyvében.

A színésznőt az háborította fel a legjobban, hogy ez az orvos úgy változtatta meg a testét, hogy ő abba nem egyezetett bele, teljesen önhatalmúlag döntött és még csak nem is szégyellte magát ezért.

Sajnos még ugyanabban az évben, nem sokkal később ismét kés alá kellett feküdnie, találtak ugyanis a mellében egy daganatot, amit azonnal el kellett távolítani. Sharon Stone egészsége nagyon nem volt a topon akkoriban, stroke-ot kapott, amibe majdnem belehalt. Könyvében erről a halálközeli élményről azt írta, sokszor úgy érezte, mintha zuhanna és olyan személyeket látott, akik már meghaltak. Szerencsére ő végül sikeresen felépült.

Első fiát egyébként éppen ekkoriban, 2000-ben fogadta örökbe, majd 2005-ben, már szingliként a másodikat, 2006-ban a harmadikat. Az Elemi ösztön sztárjának ugyanis egy betegség miatt sajnos ne születhetett vérszerinti gyermeke.

Plasztikai sebészekről, akik szintén hibát követtek el, itt olvashatsz még:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek