Rengeteg új infó derült ki az Obi-Wan-sorozatról

Egy rakás új név csatlakozott Obi-Wan Kenobi saját sorozatához, és azt is tudni lehet, mikor kezdik el forgatni.

Rengeteg új infó derült ki az Obi-Wan-sorozatról

Bármibe lefogadjuk, hogy a Disney+-ra érkező Star Wars-sorozatok közül Obi-Wan Kenobi önálló sztoriját várod a legjobban. Mert mi is. És az a fantasztikus hírünk van, hogy most végre egy csomó részletet megtudtunk a készülő produkcióról (igen, most már tutira érkezik!).

A Disney hivatalos történetleírása szerint a sorozat 10 évvel a Star Wars III. rész – A sithek bosszúja után játszódik, mikor is Obi-Wannak szembesülnie kellett a legnagyobb kudarcával, azaz, hogy Anakinból Darth Vader lett. Ewan McGregor nélkül természetesen nem lenne az igazi a dolog, úgyhogy ő alap, hogy visszatér Kenobiként, de ami még jobb, az Anakint alakító Hayden Christensen is újra fénykardot ragad – ezúttal már persze sith lovagként.

Most a stúdió bejelentett egy halom új nevet, akik csatlkoznak a produkcióhoz, soroljuk: Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, és Benny Safdie. Legtöbbjükről persze fogalmunk sincs, hogy kit fognak megformálni, de Edgertonról és Piesse-ről van elképzelésünk: az előzménytrilógiában ők játszották néhány pillanat erejéig Owen bácsit és Beru nénit, nyilván ismét a Luke-ot nevelő párt fogják alakítani. Ez pedig azt jelenti, hogy talán egy 9-10 éves Luke Skywalkerrel is megismerkedhetünk.

A sorozatot amúgy az a Deborah Chow rendezi, aki a Mandalorian első évadának harmadik és hetedik epizódjáért volt felelős. A forgatókönyvet pedig az Arthur király – A kard legendáját is szerző Joby Harold írja. A forgatás nagyon hamar, április folyamán kezdődik, de sajnos azzal ne számolj, hogy már idén darálhatod is a részeket. Miután a Boba Fettről szóló szériát decemberre időzítették, illetve a Mandalorian harmadik évada is hamarosan érkezik, ezért a Disney+ most eléggé be van táblázva menő sorozatpremierekkel. Szóval Obi-Wan érkezését a képernyődre valamikor 2022-re várhatod.

Star Warsból sosem elég:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek