5 táskatrend, ami megkerülhetetlen lesz 2021-ben

Az egyik legfontosabb kiegészítőd a táskád: mutatjuk, mi lesz idén a legnagyobb divat.

5 táskatrend, ami megkerülhetetlen lesz 2021-ben

Az idei év táskatrendjei azt a felszabadult hangulatot tükrözik, amit remélhetőleg most már a belátható jövőben mi is érezni fogunk (#köszivakcina). A bohém, vidám, színes kiegészítők annyira frissek és szépek, hogy meglátva őket azonnal arra inspirálnak majd, hogy kibújj a melegítődből – ami nyilván nekünk is a legjobb barátunk a karanténban –, és előszedd a gardróbod mélyéről a legmenőbb outfited, amit eddig sehová nem tudtál felvenni. Szóval, máris soroljuk, milyen táskák lesznek idén a kedvenceid.

Hull a pelyhes

Pihe-puha tollak: ennél tökéletesebben semmi nem fogja feldobni egyik nappali (vagy esti bulizós – csak tartanánk már ott) szettet. A csupa tollas táska igazi elegáns választás bármilyen alkalomra, akár az irodában menőznél vele, akár egy eseményre vagy hivatalos. És a legjobb az egészben? Egy szimpla farmeres outfithez is passzol.

2021 táskatrend: pelyhes táskaFotó: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto

A kiegészítő kiegészítője

Az egyik legmenőbb újítás 2021-ben egyértelműen a hatalmas, színes műanyag vagy épp fa láncok lesznek, amik a táska extra kiegészítőjeként minden egyes darabot új szintre emelnek. De a pánt helyettesítőjeként is funkcionál, amiért extra bónusz pont jár. A nagy láncszemek a szezon ékszer-trendjét is idézik, szóval akár össze is koordinálhatod a kedvenc karkötőddel vagy nyakláncoddal.

2021 táskatrend: műanyag láncos táskaFotó: Getty Images/Handout

Rengeteg gyöngy

Az ici-pici gyöngyökkel kirakott tasik szintén szuper népszerűek lesznek idén. Legyen szó akár egy rakás színes gyöngyről, csillogó kövekről van csak néhány apró díszítőelemről, azonnal ki fogsz tűnni a tömegből.

2021 táskatrend: gyöngyös táskaFotó: Profimedia – Red Dot

Strukturált körök

Eklektikus, figyelemfelkeltő és nagyon ütős, mi az? A kör alakú, nagyon letisztult és általában egy, harsány színben pompázó táska, ami önmagában a szetted díszévé válik. Hogy ne vond el róla a reflektorfényt (mert ez a darab valóban minden fókuszt megérdemel), ez neutrálisabb, egy színű outfittel párosítsd.

2021 táskatrend: körtáskaFotó: Getty Images/Kristy Sparow

Mint a lovagok

A nagy szemű láncok és gyöngyök után a lovagok sodronyingeket idéző láncok is befigyelnek az idei táskatrendben. Az ezüstös csillogásával viszont a középkor helyett inkább a ’70-es évek diszkóhangulatát idézi. Kapd fel egy ruhához, vagy maxold ki a retro-érzést és ugorj bele egy bő szárú naciba.

2021 táskatrend: láncos táskaFotó: Getty Images/Peter White

Kíváncsi vagy, milyen lesz az idei divat?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek