Ashley Benson sokkoló szelfijével erős társadalomkritikát fogalmazott meg

Ashley Benson ki merte mondani azt, amivel sokan egyetértenek, bár így is akadt, aki beszólt neki.

Ashley Benson sokkoló szelfijével erős társadalomkritikát fogalmazott meg

Amellett, hogy vannak olyan celebek, akiknek mi sem természetesebb annál, hogy átszabatják magukon a nem tetsző dolgokat, jócskán akadnak olyanok is, akiktől a plasztik világ teljesen távol áll. Ashley Benson egyértelműen az utóbbiba tartozik, bár az igaz, hogy imád kísérletezni a hajszínével. A karantén alatt láthattad már narancssárga és pasztell pink tincsekkel is, ám ez mind eltörpül amellett, amikor valaki egyre több anyagot töltet az ajkaiba vagy a fenekébe.

A Pretty Little Liars sztárja legutóbb még azt is büszkén vállalta, hogy megmutatja, hogy néz ki edzés után: kócos hajjal és smink nélkül fotózta magát. Most pedig ennél is tovább ment, egyenesen beszólt azoknak, akik szerinte ugyanazt az ideált hajszolják, ezért pont ugyanúgy néznek ki. Egy Insta-filter segítségével mutatta meg, hogy festene feltöltött ajkakkal, és miután sikerült a sokkoló képpel felhívnia a figyelmet, odaszúrt egyet a társadalomnak:

„Manapság miért akar mindenki ugyanúgy kinézni? Legyetek egyediek és hűek önmagatokhoz. Ez vagyok én egy filterrel, ami miatt úgy nézek ki, mint egy hal, csakhogy beilleszkedjek a Los Angeles-i csajok közé.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashley Benson (@ashleybenson) által megosztott bejegyzés

Sokan poénra vették a dolgot kommentben, de olyan is volt, aki beszólt a színésznőnek, amiért megszégyeníti azokat, akik így próbálnak magabiztosabbak lenni.

Plasztikai beavatkozásokról még többet itt olvashatsz:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek