3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Legyen szó új románcról, vagy egy meglévő kapcsolat fellángolásáról, ezek a csillagjegyek boldogabbak és szerelmesebbek lesznek idén tavasszal, mint valaha.

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Ha tavasz, akkor virágok, illatok, és pillangók a gyomorban. Ideje kicammognod a téli kuckódból, és felvenni a fonalat randizás téren. Néhány csillagjegynek kezdeményeznie sem kell, egy, vagy több udvarló is küzd majd a szívükért anélkül, hogy bármit is tenne.

Skorpió

Te vagy a tervezés világbajnoka, a listák és a táblázatok királynője, akinek hónapokra előre aprólékosan be van osztva minden ideje. Csak szólunk: jobb, ha felszabadítasz némi időt a naptáradban, az egyik haverral ugyanis feltűnően sokat lógsz majd a jövőben. Eleinte próbálsz rendet tenni a fejedben, és nem többet látni a dologban, ő viszont fáradhatatlanul és félreérthetetlenül küldi majd az egyre kevésbé félreérthető jeleket. Tudjuk, hogy most a karrieredre koncentráltál volna, de bátran engedd meg magadnak, hogy szerelem-fronton is alakuljanak a dolgaid. Nagyon megérdemled a pluszenergiát, és ettől az édes sráctól meg is fogod kapni.

Szűz

Azt gondoltad volna, a múltad a múltadban maradt, a döntéseiddel pedig a jövőd alapozod meg, és utóbbi így is van. Viszont bekopog egy régi kapcsolatod, aki eleinte egy apró dologban kér segítséget, ebből viszont órákig tartó, éjszakákat betöltő chatelés lesz. Döntés előtt állsz, és a haladó, racionális éned számára nem oké, hogy egy olyan szálat erőltetsz, ami valaha nem működött. Viszont mindketten rengeteget változtatok, teljesen mást vártok a kapcsolattól, mint évekkel ezelőtt, és ezúttal pozitív értelemen számíthatsz érzelmileg intenzív időszakra. Az pedig, hogy ebből kapcsolat lesz, vagy keretek nélkül túláradó érzelmek, már csak rajtad múlik.

Ikrek

Olyan, mintha hirtelen megugrottak volna a részvényeid a randizás piacán, ilyen sok érdeklődő ugyanis már rég ostromolt. Egy részük kimerül ártatlan (vagy nem is olyan ártatlan flörtben), viszont akad olyan srác is, akinek első látásra nem adtál volna sok esélyt, viszont a kitartásával és a személyiségével teljesen elbűvöl idővel. Mást kapsz tőle, mint amit a pasiktól eddig megszoktál, és ez a jövőben is formálja majd a párkapcsolatokhoz való viszonyodat. Éld meg, hogy ennyire kellesz valakinek, és egy ponton engedd meg magadnak, hogy boldog legyél.

Jöhet még egy kis szerelem vs. horoszkóp téma?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek