Elég sanszos, hogy Zac Efron mindenkinek hazudott

Egy meglehetősen kamunak tűnő videót töltött fel Zac Efron az Instára, aki úgy tűnik, mindent megtesz a lájkokért.

Elég sanszos, hogy Zac Efron mindenkinek hazudott

Néhány szexi fotó és a netflixes dokumentumfiljmét promózó posztok között Zac Efron Instáján megbújt egy videó, amin látszólag fejbe verte egy gereblye. De a rajongók szerint, akik igazi kommentáradattal lepték el a videót, fontos hangsúlyozni, hogy csak látszólag. Merthogy úgy gondolják, kamu volt az egész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés

Zac a 45 millió követőjének Ausztráliából köszönt be a poszttal. „Ki hagyta itt a gereblyét?!”– írta a sztár, miután a videóban rásétált a gereblye fejére és annak a nyele visszacsapódott a testére. És míg Zac úgy csinált, mintha arcon találta volna a kemény fa, a fanok nagyon nem dőltek be a mutatványnak.

„De…nem ütött meg 😂”– írta egyikük, míg egy másik hozzászóló kétségbe vonta, hogy egyáltalán elért-e az arcáig a rúd. De rengetegen csináltak belőle viccet a kommentszekcióban:

  • „Haha, wow. Színésznek kéne menned”
  • „A kezedet találta el, miért a szemed fogod?”
  • „Imádom, hogy az arcodat fogod, de a gereblye még csak a közelében sem járt.”
  • „Ennyi év színészkedés után ez a legjobb, amit tudsz? 😂😂”

A színész jelenleg a második évadát forgatja a Zac Efronnal a Föld körül című sorozatának a Netflixen, amiben most épp Ausztráliát mutatja be, és az országban gyakorolt egészséges életmódot. Miközben a nézők tanulhatnak a helyi ételekről, kultúráról és szokásokról.

Zac Efronból sosem elég:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek