Emma Watson nagyon kellemetlen helyzetbe került

Kollégája, Seth Rogen ciki helyzetbe hozta Emma Watsont, ám gyorsan ki is mentette belőle.

Emma Watson nagyon kellemetlen helyzetbe került

Seth Rogen nemrég interjút adott, amiben Emma Watsont sikerült kellemetlen helyzetbe hoznia. A két színész még 2013-ban dolgozott együtt az Itt a vége című vígjátékon, és azóta is terjed a pletyka, miszerint a Harry Potter sztárja csak úgy faképnél hagyott mindenkit a forgatás kellős közepén. A riporter kíváncsi volt, vajon ez tényleg így történt-e, ezért rákérdezett, Seth pedig beismerte, hogy igazak a hírek.

„Nem úgy gondolok rá vissza, hogy mégis hogy képzelte ezt. Érted? Amikor elolvasol valamit, és az meg is valósul a forgatáson, a kettő nem biztos, hogy ugyanaz lesz” – mondta a GQ magazinnak, és hozzátette, hogy Emma visszajött másnap, hogy mindenkitől elbúcsúzzon. „Segített promózni a filmet. Nincsenek rossz érzéseim, és boldog vagyok a végeredménnyel kapcsolatban.”

Seth viszont nem fejtette ki elég jól, hogy pontosan mi történt, ezért mindenki Emmát tartja fekete báránynak a sztoriban. A színész ezért a Twitteren próbálta korrigálni a nyilatkozatát és tisztába tenni a dolgokat. Kiderült, hogy Emma teljesen más forgatókönyvbe egyezett bele előzőleg, majd mire a forgatásra sor került, sok minden megváltozott.

„Tiszta hülyeség azt állítani, hogy nem volt profi. Jobban ki kellett volna fejtenem, hogy mi történt, de mivel nem tettem, ezért most kellemetlen helyzetbe került… Megegyeztünk, hogy nem fog szerepelni a jelenetben. Izgatott voltam a lehetőség miatt, hogy vele dolgozhattam, és újra izgatott lennék, ha ez megint megtörténne. Sajnálom, hogy az történt, ami. Meg kellett volna előznöm” – írta Seth a tweetben.

Mi történt az utóbbi időben Emma Watsonnal? Képbe hozunk!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek