A Twitter megvan róla győződve, hogy Gigi Hadid férjhez ment

Gigi Hadid és Zayn Malik lehet, hogy titokban összeházasodtak, a twitterezők pedig nem térnek magukhoz.

A Twitter megvan róla győződve, hogy Gigi Hadid férjhez ment

A Twitter teljesen felrobbant, miután Zayn Malik egy kollégája, Ingrid Michaelson házasként hivatkozott az énekesre és Gigi Hadidra. Bár az élő bejelentkezés után az Instagram sztorijaiban Indgrid tisztázta a dolgot – csak egy elszólás volt, valójában nem volt semmiféle titkos esküvő –, addigra már késő volt, totál megőrültek a twitterezők.

Ingrid és Zayn a nő To Begin Again című számán dolgoztak együtt, ezzel kapcsolatban tartotta a live-ot.„Valójában sosem találkoztunk, még csak nem is beszéltünk. Zayn nem csinál semmit, amit nem akar megtenni, és a tény, hogy dolgozott ezen a számon, nagyon megtisztelő. Nagyon óvja a magánéletét, és most már házas és gyereke van, szóval tényleg csak azzal foglalkozik, amivel akar. De szerencsére a To Begin Againnel akart foglalkozni” – magyarázta Ingrid.

Persze a véletlenül kicsúszott megjegyzés önálló életre kelt, és nagyon hamar a „Zayn házas” kifejezés lett az egyik legnépszerűbb trend a Twitteren.

Michaelson ezután gyorsan kirakott egy sor videót a sztorijaiba, amiben felhívta a rajongók figyelmét a bakira. „Oké, szóval az új dalomról beszéltem, ami Zaynnel közösen készült, és azt mondhattam, hogy házas, de tévedtem. Nem nősült meg. Sajnálom, kedves rajongók, hogy egy ilyen érzelmi hullámvasútnak tettelek ki titeket, hibáztam. Zayn és Gigi nem házasok, sajnálom.”

A nyilatkozat pedig a tweetek újabb hullámját indította el, és bár sem Zayn, sem Gigi nem kommentálta az esetet, valószínűleg az egész csak egy elszabadult pletyka. De legalább megvolt a net napi drámaadagja.

Abban viszont az énekesnő nem tévedett, hogy Gigi és Zayn szülők lettek. Itt mindent megtudhatsz a piciről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek