Ezt a részletet még a legnagyobb Gossip Girl-fanok sem vették észre a sorozatban

Fogadjunk, hogy neked sem tűnt fel ez az apróság a Gossip Girl legelső részében!

Ezt a részletet még a legnagyobb Gossip Girl-fanok sem vették észre a sorozatban

A tiktokereken is eluralkodott az unalom a karantén miatt, így bőven marad idejük arra, hogy újranézzék a kedvenc sorozataikat. És mi is lehetne aktuálisabb jelen pillanatban, mint a Gossip Girl, aminek épp az új változata készül. Így történt, hogy a platform egyik felhasználója felfedezett egy olyan részletet az eredeti sorozat első részében, amitől eldobod az agyad. A legdurvább benne, hogy ennyi éven keresztül senkinek sem esett le a dolog (vagy csak nem voltak karanténban unatkozó élesszemű netezők).

Spoiler következik

Ha végignézted a sorozatot, tudod, hogy az utolsó részben derül ki, hogy a pletykaoldal mögött nem más állt, mint Dan Humphrey. Egy tiktoker, @yussijuice2.0 észrevette, hogy bizony ez már az első részben is kiderült, legalábbis kapunk egy nagyon egyértelmű jelenetet, ami után simán összeállhatott volna a kép. A narrátor (persze női hangon, nehogy gyanút fogjunk) épp azt mondja: „És ki vagyok én? Ez az egy titok, amit sosem fogok elárulni” és eközben Dant láthatjuk a képernyőn, amint egy laptop mögött ül.

@yussijuicy2.0

Iykyk #SourPatchPrankFund #GodzillaVsKongRoar #RayBanElevatorDance #fyp #gossipgirl

♬ original sound – yusra ali588

Most, hogy láttad, nem is lehetne egyértelműbb a Pletykacica kiléte, nem igaz? Kommentben többen megjegyezték, hogy a későbbiekben is több utalást kapunk, miszerint tényleg Dan az, aki az oldal mögött áll. Persze az egész lehet egy véletlen egybeesés is, ugyanis a készítők elárulták, csak menet közben döntöttek úgy, hogy Serena van der Woodsen pasiját fogják leleplezni az utolsó részben.

Gossip Girl rajongóként ezeket is el kell olvasnod:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek