Ingyen fánkot ad ez a cég annak, aki beadatta a Covid-19 elleni vakcinát

A Krispy Kreme is szeretné motiválni a maga módján az embereket, hogy bevállalják a Covid-19 elleni vakcinák valamelyikét.

Ingyen fánkot ad ez a cég annak, aki beadatta a Covid-19 elleni vakcinát

Pfizer, Moderna, Szputnyik és társai – ki gondolta volna egy évvel ezelőtt, hogy a világ legkeresettebb kifejezései vakcinák nevei lesznek? Ahogy azt sem gyanítottuk tavaly ilyenkor, hogy még mindig távol a fodrászunktól és a kozmetikustól, a saját nappalinkban ücsörgünk majd munkaidőben. Igaz, vakcinák már vannak, az oltási kedven viszont továbbra is van mit tuningolni.

A Krispy Kreme ezért úgy döntött, a saját eszközeivel szeretné meggyőzni az embereket, hogy adassák be a koronavírus elleni oltást, ehhez pedig megígérték, minden beoltott vásárlójuk ingyen fánkot fog kapni.

Az illetőnek nem kell mást tennie, mint igazolnia, hogy megkapta legalább az első vakcinát a Moderna, a Pfizer vagy a Johnson & Johnson valamelyikéből. Készlethiány miatt nem kell aggódni, az eredeti, mázas finomságok 2021 utolsó napjáig bezsebelhetőek, bocs, felfalhatóak lesznek az oltásért cserébe.

Forrás: BuzzFeed

Megéheztél? Mutatunk néhány finomságot, amit te is elkészíthetsz:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek