Meghan Markle nagyon különleges helyszínt választott a szüléshez

Végre megvalósítja Meghan Markle azt a tervét, amit még első gyermekével, a kis Archie-val a szíve alatt megálmodott.

Meghan Markle nagyon különleges helyszínt választott a szüléshez

Talán nem tudsz róla, de Meghan Markle és Harry herceg 2019-ben azt tervezték, hogy a baba – akkor még angliai – otthonukban jön majd a világra. Meghan orvosai azonban azt javasolták, menjen kórházba, mivel első és legfontosabb a kicsi egészsége – árulta el egy forrás a Page Sixnek. Így született meg Archie 2019. május 6-án a reggeli órákban a londoni Portland Kórházban.

Nyilván az a tény is közrejátszhatott a helyszínváltozásban, hogy az angol királyi család tagjaként nem biztos, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul… Most viszont határozottan tartani akarják magukat ahhoz, hogy Meghan kislánya, akit nyár elején várnak, a pár kaliforniai otthonában szülessen meg.

Montecitói villájukat egyébként tavaly vásárolták meg 14,5 millió dollárért (nagyjából 4,3 milliárd forintnak felel meg az összeg), miután hivatalosan is visszavonultak. Érdekesség, hogy nyáron születő második babájuk az első lesz a királyi családból, aki nem az Egyesült Királyság, hanem az Amerikai Egyesült Államok területén jön világra. Az persze megint egy másik kérdés, hogyan alakul majd a kicsi kapcsolata brit rokonaival a megannyi botrány után, Erzsébet királynő viszont minden erejével azon lesz, hogy újra felépítse a hidakat a Meghan-Harry páros és a királyi család között.

Jöhet még néhány infó Meghan Markle második terhességéről?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek