Kiábrándító dolog derült Rami Malekről

A bohém rapszódia Oscar-díjas sztárja, Rami Malek nem pont barátságos arcát mutatta meg, pedig egy nagyon jó barátjáról van szó.

Kiábrándító dolog derült Rami Malekről

Rami Malekről neked is egy kedves és tehetséges srác jut eszedbe, aki túl sokáig hevert különösebb figyelem nélkül Hollywoodban, mire végre berobbant a karrierje? Egy most előkerült sztorinak hála picit reálisabb képet kapunk a színészről. Lehet, hogy új infó, de Rachel Bilson színésznő és Rami Malek egészen jó haverok voltak még a középiskolában, Rachel pedig ennek bizonyítékául meg is osztott egy régi gimis fotót a párosukról még 2019-ben, az Oscar-kampány kellős közepén.

A célja nem a beégetés volt, hanem a támogatás és a biztatás, a dolog viszont nagyon rosszul vette ki magát – mesélte el a színésznő a napokban Dax Shepardnek. Olyannyira, hogy Rami betalálta őt az Instán egy nem túl kedves levéllel. Ráadásul nem is köszönéssel kezdte, vagy hogy érdeklődjön régi barátja felől, hanem szimplán odavágta, jó lenne, ha leszedné a képet: „Nagyon megköszönném, ha ezt levennéd, mert elég privát személy vagyok.”

Rachel Bilson sértődés helyett törölte a képet, és még egy kedves üzit is küldött Raminak: „Nagyon sajnálom, harcolj az Oscarért, csodálatosan csinálod.” Majd azt is hozzátette, hogy az üzenet után soha többé nem írt neki a színész. A sértődés témát boncolgatva persze bedobta, talán egy fokkal hízelgőbb fotót is posztolhatott volna róla, de ez valószínűleg már sosem derül ki. A nap tanulsága: ha szeretnéd, hogy maga Rami Malek írjon rád az Instán, csak készíts közös képet sunyiban, majd lődd ki a netre.

Forrás: Vulture

Mert a sztárok is hajlamos összekapni:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek