Hatalmas örömhírt jelentett be Rubint Rella

Kicsit máshogy képzelte el ezt a napot Rubint Rella, a pandémia ugyanis keresztül húzta az esemény ünnepi részét, de az eredmény így is magáért beszél.

Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga edző, influenszer, és most már hivatalosa is élelmiszermérnök, az évekig tartó egyetemi évek és tanulás után ugyanis megszerezte az egyetemi diplomát. Rella a tegnapi napon kapta ki a diplomáját, és mutatta meg a követőinek, posztja alapján pedig úgy tűnik, kicsit csalódott, hogy nem a megszokott, ünnepi környezetben élhette át a mérföldkövet.

„Kicsit máshogy képzeltem el az én diplomaosztómat, de nem szomorkodom, majd a következőnél repül a sapka!” – írja Rella az optimistán zárt posztban, ami egyfajta spoiler is, ami a tanulmányait illeti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés

Egyébként tavaly szeptember óta most először látogatott haza, de sajnos a diplomaátvételt és a családdal való pihenést egy szörnyű tragédia is beárnyékolja: „Rengeteg üzenetet írtatok, amiért nagyon hálás vagyok nektek. Elmondhatatlan érzés, hogy ennyien mellettem vagytok, a legnehezebb napokban is! Bármennyire is fáj, nem akarom a gyászt a kirakatba tenni. Szeretném egyedül és a családommal megélni, emiatt nem osztok meg a későbbiekben a korábban történtekről. Úgy gondolom, éppen eleget mutattam és ez csak rám tartozik. Remélem megértitek.” – utal néhány nappal ezelőtti posztjában Rubint Réka édesanyjának váratlan halálára.

Hozd be magad magyar sztárhírek téren:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek