Szabó Ádám titkos vágyáról beszélt

Egy műsor vendégeként mesélt olyan dolgokról Szabó Ádám, amin még ő is meglepődött, hogy kamerák előtt bevállalta.

Szabó Ádám titkos vágyáról beszélt

Szabó Ádám a minap a Life TV Bréking című műsorában járt, és elmesélte, mire vágyik már egy ideje. Az énekes szeretné megtalálni a Nagy Ő-t, és ahogy fogalmaz: elérkezett abba a korba, hogy már készen áll a családalapításra. Azt is tudja, hogyan találhatja meg azt a nőt, akire vágyik:

„Mindig az volt a komoly kapcsolat, ha az első randin nem volt szex. Ha a második, harmadik randi után történt meg, az végül mindig komoly lett” – mesélte azt a szabályt, ami segít neki eldönteni, hogy jó lánnyal kezdett-e.

„Én olyannal tudnék most tervezni, aki nem adja be a derekát rögtön” – mondta, és hozzátette, most nem ilyen nőt keres. „Én nem fogok erőszakosan keresgélni, jól érezem magam így, ha pedig bejön a Nagy Ő, akkor én már gyereket szeretnék tőle. Most már 29 éves leszek, szeretnék lassan családot” – tette hozzá.

Tavaly augusztusban derült ki, hogy Szabó Ádám és Tóth Andi már nem alkotnak egy párt, ám ezután még együtt szerepeltek a Sztárban sztár című műsorban. Ádám akkoriban azt nyilatkozta, hogy reméli, beszélő viszonyban maradnak egymással. A dolgok viszont máshogy alakultak, az énekes pedig minden erejével azon van, hogy újra rátaláljon a szerelem.

Érdekelnek a magyar sztárok? Kerülj képbe itt!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek