7 jel, hogy kamuznak a neked küldött üzenetben

Nagyon nem mindegy, ki mit és hogyan ír meg neked üziben. Mutatjuk, hogyan buktathatod le a hazudozókat!

7 jel, hogy kamuznak a neked küldött üzenetben

Eltereli a témát

Ha valami olyat kell kérdezned a másiktól, amiről nem szeretne igazat mondani, könnyen lebuktathatod. Elég megfigyelned a kommunikációját: szűkszavúan válaszol és már tereli is a témát? Esetleg még ő van megsértődve, amiért feltetted azt a bizonyos kérdést? Szinte biztos, hogy valamit elhallgat!

Jöhet egy bók?

Adott egy pasi, aki előző este eltűnt és csak nagyon sokára adott magáról életjelet másnap. Te megkérdezed, merre járt éjjel, erre pár szavast választ ad, majd vadul bókolni kezd. Ez egy nagyon komoly piros jelzés, amit észre kell venned! Így akar manipulálni, az a célja, hogy a flörttel elterelje a figyelmedet a kamuról.

Azok a bizonyos részletek…

Egy hazugot nagyon könnyű azon kapni, hogy homályosan, ködösen kommunikál, nem mesél valami részletesen. Ennek oka, hogy a konkrétumok könnyen lebuktathatnák, hiszen nehéz megjegyeznie, korábban mit hantázott össze.

„Soha nem hazudnék neked!”

Érdekes tény, de azok, akik igazat mondanak, soha nem bizonygatják, hogy nem hazudnának neked. Hiszen nincs erre szükségük, nincs takargatni valójuk. Akinek azonban van, olyanokat fog üzizni neked, mint a „soha nem hazudnék neked” és a „100 százalékig őszinte vagyok hozzád.”

Fotó: Getty Images/Irina_Strelnikova

Nagydumás hazudozógép

Füllenteni sem tud mindenki, vannak, akik azonnal lebuknak. Akadnak azonban olyan nagydumások, akik képesek egy komplett sztorit kitalálni az igazság helyett, amit aztán minden alkalommal pontosan ugyanúgy adnak elő, mint korábban. Vedd észre, ha ugyanazokat a szavakat használja újra és újra, ez intő jel lehet!

Gyorsan le akarják zárni a beszélgetést

A kevésbé gyakorlott hazudozók annyira félnek a lebukástól, hogy inkább menekülnek a kérdéseid elől. Ha tehát az illető azonnal le akar rázni, kezdhetsz gyanakodni!

Az érzéseidet veszi célba

Megsértődtél, mert a pasi nem hívott el randizni? Másnap megkérdezed, miért, erre ő azt mondja, azért, mert kanbuli volt, de őrületesen hiányoztál neki… Ez cinkes! Szinte biztos, hogy volt valami az este folyamán, amiről nem akarja, hogy tudj, ezért igyekszik szimpátiát, kellemes érzéseket kelteni benned… Menekülj!

Még többet a témáról itt találsz:

Még több

Sztárhírek