Pillanatok alatt feldobhatod a fürdőszobádat ezzel a trükkel

Igazi oázissá varázsolhatod a fürdőt.

Pillanatok alatt feldobhatod a fürdőszobádat ezzel a trükkel

Gondoltál már rá valaha, hogy a fürdőszobádat virágokkal is díszíthetnéd? Nem? Öreg hiba! Elsőre lehet, hogy valóban furcsán hangzik, pedig ha zöld levelekkel veszed körbe magadat fürdés közben, olyan lesz, mintha a saját kis oázisodat alakítanád ki az otthonodban. Bár nem minden szobanövény tud megélni a fürdőszobában uralkodó szélsőséges „éghajlatban”, szerencsére vannak olyan zöld levelesek, amik kifejezetten jól érzik magukat a nyirkos, párás levegőben is. Mutatjuk is, milyen növényekkel érdemes próbálkoznod!

Hegyes csúcsú futóka

Ha igazi dzsungelhangulatra vágysz, akkor ennek az indákkal kacskaringózó futónövénynek mindenféleképpen ott a helye a fürdődben! A magas páratartalmat kifejezetten kedveli, olyannyira, hogy a levélcsücskei be is barnulnak, ha túlságosan kiszárad a levegő. Kedveli a fényt, azt viszont nem, ha közvetlenül süt rá a nap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Blue Plant Room (@theblueplantroom) által megosztott bejegyzés

Szobai szanszeviéria

A szobai szanszeviéria nem igényel túl sok gondozást, mégis látványos levelekkel teheti szebbé fürdődet. Leginkább a fokozottan párás, kevésbé napos környezetet kedveli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mariah Wittenberg, RDN (@berriesandbegonias) által megosztott bejegyzés

Aloe vera

Az aloe vera növény nem csak a dísze lehet a fürdődnek, de a leveleit még a szépségápolási rutinodban is felhasználhatod. Fontos, hogy ennek a növénynek sok fényre van szüksége, ezért csak akkor tedd a fürdőszobába, ha nagy ablakaid vannak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☀️ plants (@actionvirus) által megosztott bejegyzés

Márványlevél

A márványlevél nagyon szereti a párás, meleg környezetet, és az is fontos, hogy közepes, vagy világosabb, közvetett napfény érje. Ha rendszeresen megpermetezed egy kis vízzel, garantáltan jól fogja érezni magát!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

mr cacti (@instahouseplants) által megosztott bejegyzés

Szívlevelű filodendron

Ismét egy kúszónövény, amit nagyon látványosan körbefuttathatsz a fürdődben. Szerencsére nem túl igényes, egy párásabb környezetben remekül fogja magát érezni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea| Home Sweet Home (@decorwdrea18) által megosztott bejegyzés

Könnyező pálma

Ha valami grandiózusra vágysz, muszáj beszerezned egy könnyező pálmát! Ez a méretes levelű növény jól eléldegél a magas páratartalomban, de fontos, hogy világos helyen legyen, viszont közvetlen napfény inkább ne érje.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diane (@vingt.huit.mai) által megosztott bejegyzés

A lakásod csinosítása egy véget nem érő hobbi, szerencsére rengeteg tippünk van még:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek