Ennek a 3 csillagjegynek van a legjobb humorérzéke

Ezek a csillagjegyek nem csak értik a viccet, de olyan, mintha beszélgetés közben egy kalapból húznák elő a poénjaikat.

Ennek a 3 csillagjegynek van a legjobb humorérzéke

Kos

A Kos nagyon szórakoztató és humoros tud lenni, és bárkit képes megnevettetni függetlenül attól, hogy ismeri-e az illetőt vagy sem. Azzal sincs baja, ha rajta viccelődnek, mert az ilyen helyzetekből is győztesen kerül ki.

Erre figyelj: Az egyik legőszintébb csillagjegy vagy, aki a humor terén sem ismer kegyelmet. Ez az őszinteség, ha poénnal párosul, sértő is lehet.

Ikrek

Az Ikrek nemcsak iszonyatosan laza személyiség, de imád szórakozni és szórakoztatni is. Mindenkivel azonnal megtalálja a közös hangot, és amint kiismeri a másikat, sokszor szatirikus és ironikus viccekkel is próbálkozik. Szeret a középpontban lenni, és sokan pont ezért imádják annyira a társaságát, mert a legkomolyabb szituációkban is tudja, milyen vicces megjegyzéssel lehet oldani a feszültséget.

Erre figyelj: Bírod az iróniát, amit sajnos nem mindenki értelmez jól, ezért egy kicsit jobban oda kell figyelned, hogy milyen szituban milyen poénnal állsz elő.

Oroszlán

Erről a csillagjegyről mindenki tudja, hogy imád szerepelni, és minél többen figyelnek rá, annál jobban élvezi a helyzetet. Sokszor előre is készül néhány aktuális poénnal, de ösztönösen is tud olyan vicceket mesélni, amitől mindenki a hasát fogja.

Erre figyelj: A nagy viccmesélés hevében közvetett módon képes vagy megsérteni jelenlévőket is, így nem árt, ha jobban átgondolod, milyen társaságban vagy és meddig mehetsz el poénok terén.

Még többet szeretnél tudni a csillagjegyekről? Kattints!

Még több

Sztárhírek