Ismerd meg Wyatt Russellt, az új Amerika Kapitányt

Ha láttad A Sólyom és a Tél katonája első két részét (vagy a sorozatról készült mémeket), akkor tudod, hogy feltűnt egy új Amerika Kapitány a színen. De honnan ismerheted az őt alakító színészt, Wyatt Russellt?

Ismerd meg Wyatt Russellt, az új Amerika Kapitányt

Alig lett vége a WandaVíziónak, de máris elindult a Marvel következő sorozata, Buckyval és Sammel a főszerepben. Bár csak két része jelent meg eddig A Sólyom és a Tél katonájának, de már megvan a Marvel új Dolores Umbridge-a, Bucky és a rajongók gyűlöletének tárgya, az ok, amiért Steve Rogers forog a sírjában: John Walker, az új Amerika Kapitány.

via GIPHY

Ha hétről hétre követed az epizódokat, ha nem, John Walker önelégült arca akkor is ismerős lehet. De ki vállalta be ezt a kicsit sem hálás szerepet? Ő nem más, mint Wyatt Russell, akinek a nevét jó, ha már most megjegyzed.

Honnan lehet ismerős?

Lehet, hogy szakáll nélkül, pláne maszkban olyan, mintha még soha nem láttad volna a srácot, de Wyattnek volt már jó néhány dobása Hollywoodban. Láthattad például Channing Tatum karakterének legjobb spanjaként a 22: Jump Street – A túlkoros osztagban, de ő volt a Black Mirror harmadik évad, második részének főszereplője, Cooper is, aki egy idő után nem tudja megkülönböztetni a videó játék világát a valóságtól. De játszotta már szuper színésznők pasijait is: A 19-es asztalnál ülők című filmben Anna Kendrickét, az Ingrid új életében pedig Elizabeth Olsenét. (És nem ez az egyetlen Marvel-párhuzam az életében!)

Híres család tagja

Wyatt igazi színészcsaládba született, így nem meglepő, hogy ő is ezt a pályát választotta. A tesója nem kisebb sztár, mint Kate Hudson, a szülei pedig valódi hollywoodi legendák: Goldie Hawn és Kurt Russell. Azt pedig már csak csendben jegyezzük meg, hogy az édesapja, Kurt alakította Egót, Peter Quill apját A galaxis őrzői 2-ben.

Wyatt Russell tesója Kate Hudson, a szülei Goldie Hawn és Kurt RussellWyatt Russel, Ryder Robinson, Kate Hudson, Goldie Hawn és Kurt Russell (Fotó: Getty Images/Frazer Harrison)

Sólyom és Amerika Kapitány

Nem A Sólyom és a Tél katonája volt az első produkció, amin Wyatt együtt dolgozott a Samet alakító Anthony Mackie-vel. A Marvel sorozata tavaly forgott (október 23-án fejezeték be a munkát), de két évvel korábban Anthony és Wyatt már találkoztak a Nő az ablakban című film forgatásán. Az Amy Adams főszereplésével készült filmet a járvány miatt sajnos még nem mutatták be. Viszont azt már tudni lehet, hogy a két színész első közös munkáját egy teljes hónappal A Sólyom és a Tél katonája után láthatod: május 14-én, a Netflixen.

Az első Bosszúálló

Mi megmondtuk, hogy a sors keze az, hogy Wyatt formálja meg az új Amerika Kapitányt. De nem csak azért, mert a Marvel egy-egy sztárjával dolgozott együtt korábban és nem is azért, mert az apja egy szupergonoszt alakít a filmekben. Hanem azért is, mert Wyatt életének legelső meghallgatása az Amerika Kapitány: Az első Bosszúálló volt! Persze azt a szerepet végül nem kapta meg, de ennél nagyobb jel nem is kell az univerzumtól, hogy tudjuk: Wyattnél senki sem lenne jobb John Walker karakterére.

Ha rajtunk múlik, mindig up to date maradsz, ha a Marvel Univerzumáról van szó:

Még több

Sztárhírek