Beyoncé sosem posztol az ikreiről, most azonban kivételt tett

Rumi és Siri, vagyis Beyoncé ikrei sosem szerepelnek sehol, így a rajongók érthetően odáig vannak az új fotóktól.

Beyoncé sosem posztol az ikreiről, most azonban kivételt tett

Míg Beyoncé 9 éves lánya, Blue Ivy Carter már most egy igazi sztár (Grammy-díjat nyert, és szerepelt édesanyja legújabb kampányában), addig az énekesnő másik két gyerekéről, Rumiról és Sirről nem sok szó esik. Sőt, Queen Bey a 3 éves ikreket mintha tudatosan távol szeretné tartani a médiától, még a saját Instáján sem szerepelteti őket.

Legutóbb egy összefoglaló videóban bukkantak fel, ami Beyoncé 2020-as évéről szólt, előtte pedig pocaklakókként jelentek meg a sztár Instáján. Ezek a gyönyörű terhesfotók 2017-ben azonnal bejárták az internetet és hamar a platform leglájkoltabb képei közé kerültek.

Beyoncé most végre kivételt tett, és beengedte a rajongókat a kicsik életébe, ám ezúttal is csak hátulról láthatjuk őket. A fotósorozaton mindhárom gyerek feltűnik az énekesnővel együtt, amint a tengerparton sétálnak és hülyéskednek. Egyszerűen csak élvezik Malibuban a jó időt. Kommentben sokan meg is jegyezték, milyen nagyok már az ikrek és milyen jó őket együtt látni. Már most kíváncsian várjuk, hogy mennyire fognak hasonlítani az édesanyjukra és milyen karrier felé indulnak majd el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Beyoncéról a legfrissebb híreket itt olvashatod:

Még több

Sztárhírek