Kiderült, hogy nem is Britney Spears kezeli a saját Instagramját

Britney Spears apja gyámsága alatt él, és nagyon úgy tűnik, hogy ez az élete minden területére kihat.

Kiderült, hogy nem is Britney Spears kezeli a saját Instagramját

Britney Spears az egyik új Instagram posztjában kifejtette a véleményét a „Framing Britney Spears” című dokumentumfilmről, ami róla szól. Azt írja, két hétig sírt miatta, ugyanis nem tetszik neki, hogy ilyen színben tüntették fel. Csakhogy már a rajongói is elkezdtek kételkedni abban, hogy ezt vajon tényleg a popsztár írta-e, Billy Brasfield sminkmester pedig rá is kérdezett a sztárnál a dologra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A férfi a Page Sixnek mondta el, hogy Britney bevallotta neki, hogy semmi köze nincs a poszthoz, nem ő írta azt. „Amikor megláttam, azonnal tudtam, hogy ez nem ő. Írtam neki, ő pedig válaszolt tegnap este. Ami alapvetően felkavaró volt, az az, hogy ezzel elítélte a rajongókat és a Free Britney mozgalmat… Bár ez bonyolult lehet számára, természetesen érdekli, hiszen az ő életéről van szó. Nem szeret áldozatnak tűnni, soha nem is akart az lenni, mert nem áldozatnak, hanem túlélőnek tartja magát” – mondta Billy.

A sztársminkes szerint ez az egész csak arra volt jó, hogy elterelje az emberek figyelmét a Britney körül zajló gyámsági perről. Egyébként már korábban is felröppent a pletyka, miszerint az énekesnő posztjait ellenőrzi egy csapat, így bár az ő gondolatai jelennek meg, azok előbb egy szűrőn mennek keresztül.

Itt megtalálod a legfrissebb híreket Britney-ről:

Még több

Sztárhírek