Erzsébet királynő maszk nélkül jelent meg egy eseményen, felszisszent a net

Tombol a vírus, Erzsébet királynőről pedig pont olyan fotók készültek, mintha ez nem így lenne. Kiakadtak a netezők.

Erzsébet királynő maszk nélkül jelent meg egy eseményen, felszisszent a net

Erzsébet királynő nemrég kaphatta meg a második adag vakcinát is a koronavírus ellen, és a 94 éves uralkodónő máris részt vett egy eseményen. Az érdekes az egészben az, hogy nem viselt maszkot, és bár a ceremónia nagyrészt egy udvaron zajlott, autóban is ült és egy emberekkel telített folyosón is végigvonult. A légierő megemlékezésén a királynő elmondta, hogy nagyon örül, hogy ezen a gyönyörű napon ott lehet velük.

Erzsébet királynő maszk nélkül

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az uralkodónő egyébként tavaly októberben jelent meg utoljára nyilvános eseményen, azóta karanténban élt, nehogy megfertőződjön. „Ha azt nézzük, hogy a királynő úgy döntött, hogy 12 héttel az első vakcina beadása után megjelenik egy megemlékezésen, ez egyértelműen azt jelenti, hogy megkapta a másodikat is. Az ápolók nem szerették volna veszélybe sodorni. Nagyon megnyugtató tudni, hogy ekkora védelmet jelent, ha valaki megkapja a második oltást is, még ha az illető 94 éves is” – mesélte a The Sun forrása.

Erzsébet királynő maszk nélkül

Fotó: Profimedia – Red Dot

A netezők egy része persze kiakadt, hiszen a legfrissebb infók szerint az oltások nem a fertőzés ellen, hanem a súlyos betegség és a szövődmények kialakulása ellen védenek. A szakértők pedig nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a beoltott személyek is komolyan vegyék a járványügyi intézkedéseket: tartsák be a távolságot és viseljenek maszkot.

Ha még többet olvasnál a királyi családról, ide kattints:

Még több

Sztárhírek