A legújabb farmertrendhez nagyon bevállalósnak kell lenned

Ha szereted az extrém cuccokat, ezt a farmertrendet neked találták ki. De előre szólunk, mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod, ha ilyen nadrágra vágysz.

A legújabb farmertrendhez nagyon bevállalósnak kell lenned

Nagyon úgy tűnik, hogy 2021 az extrém farmerek éve lesz. De az is lehet, hogy csak a dizájnerek próbálják mindenáron felkelteni a melegítőnaciban élő tömeg figyelmét az örök klasszikussal kapcsolatban. Legutóbb bemutattuk, milyen kivágott farmer lett az új őrület, de azóta ennél extrémebb fazon is került már kifutóra.

A napokban mutatta be a Mugler a tavasz-nyári kollekcióját egy virtuális divatbemutató keretében, amiben Bella Hadid és Irina Shayk is végigvonult. És nem is akármilyen szerelésben láthattuk a modelleket: „tanga” farmerben lejtettek végig. Ez szerencsére nem az 2017-es Amazon Fashion Week extrém darabját eleveníti meg, hanem csak azt az illúziót kelti, mintha a nadrág viselőjén tanga lenne, amit az anyagok kombinációjával értek el.

A Mugler webshopjában máris megvásárolható a kicsit sem hétköznapi darab, amit 490 euróért, azaz nagyjából 177 ezer forintért árulnak. Mivel a tanga már évek óta nem trendi, a nadrágot inkább „spirál farmernek” nevezték el. Bár az igaz, hogy ettől sem válik vonzóbbá.

Mutatjuk a tavasz igazán menő darabjait:

Még több

Sztárhírek