Fekete Dávidról durva dolog derült ki

Egyre nagyobb a botrány Fekete Dávid körül, pedig egy ideje úgy tűnt, elcsendesedtek az indulatok körülötte.

Fekete Dávidról durva dolog derült ki

Fekete Dávidról az utóbbi hetekben derült ki, hogy óriási adósságba rángatta bele feleségét és ikerfiait, a Blikknek pedig most több forrás is megerősítette, miszerint az édesanyjának, Reginának a saját házát is el kellett adnia miatta. Az ex-Megasztáros ugyanis annyi kölcsönt halmozott fel, hogy édesanyja segítségére is szükség volt, az asszony azóta albérletben lakik.

„Hosszú évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze, annak kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt. Hát milyen ember az ilyen? Szegény asszony segíteni akart neki, amire ráment az otthona. Idős fejjel most albérletben kell élnie a takaros ház helyett, amelyért egész életében dolgozott” – mondta a lapnak az egyik károsult, aki hozzátette, hogy az énekes most az anyjánál és a féltestvérénél húzta meg magát.

Az egész botrány egyébként azzal kezdődött, hogy Dávid a Facebookon bejelentette, elválik feleségétől, aki állítólag máshol kereste a boldogságot. Később kiderült, hogy szó sincs harmadik félről, a felesége elégelte meg Dávid életmódját, aki maga vallotta be, hogy brutális összegekkel tartozik, ami miatt bötrönbe is kerülhet.

Még több magyar sztárhírt itt olvashatsz:

Még több

Sztárhírek