Ilyen kellemes meglepetést nem is vártunk a húsvéti időjárástól

Minden évben kiszámíthatatlan időjárást kapunk húsvétkor, most viszont úgy tűnik, kellemes meglepetésben lesz részünk.

Ilyen kellemes meglepetést nem is vártunk a húsvéti időjárástól

Ugye már te is nagyon várod, hogy élvezhesd a 4 napos hétvégét és legyen időd végre kiülni a teraszra vagy sétálni egyet a szabadban. Szerencsére idén kegyes lesz hozzánk az idő, annak ellenére, hogy ilyenkor rendszerint mindig kapunk egy kicsit az áprilisi kiszámíthatatlan időjárásból.

A kiderul.hu szerint pénteken már elhagyja a hidegfront Magyarországot, és bár kissé felhős marad az ég, többórás napsütésre számíthatunk. Esni sem fog napközben, estefelé a délnyugaton élők számíthatnak egy kis záporra. A csúcshőmérséklet viszont 12 és 18 fok között alakul, ami elég jól hangzik, nem igaz?

Szombaton egy picit visszaesik a hőmérséklet, 9 és 14 fok közötti csúccsal kell számítani. De azért napsütésben bőven lesz részünk, ám Dunántúlon nem árt felkészülni az erősebb széllökésekre is.

Vasárnap maximum 13 fokra számíthatunk, míg hétfőn 17-re, ám arra nem árt felkészülni, hogy többfelé az északi szél is megerősödik. Összességében viszont napos időre van kilátás, hétfőn pedig már az esőtől sem kell tartanod.

Mutatjuk, mivel készülj idén húsvétkor:

Még több

Sztárhírek