Áprilisban is elképesztően izgalmas filmek és sorozatok érkeznek a Netflixre

Az e havi újdonságok között vannak menő filmek szupersztárok főszereplésével, folytatások, illetve a Netflix eddigi egyik legnagyobb dobása is.

Áprilisban is elképesztően izgalmas filmek és sorozatok érkeznek a Netflixre

Ahogy azt már megszokhattad, az új hónap kezdetével ezúttal is összeszedjük, milyen újdonságok jönnek a Netflixre. És hát azt kell mondanunk, hogy áprilisban nem tréfál a streaming szolgáltató. Nem elég, hogy olyan hollywoodi sztárok költöznek a képernyődre, mint Melissa McCarthy, Idris Elba vagy Amanda Seyfried, de a hónap végén debütál a Netflix eddigi legnagyobb fantasy-sorozata is.

Leigh Bardugo szupernépszerű Grisaverzumának adaptációjára vállalkozott a platform az Árnyék és csonttal. Ha még nem függtél volna rá a regényfolyamra (a sorozatot látva ez instant meg fog változni), akkor képbe hozunk: az történet főszereplője az árva térképész, Alina Sztarkova (Jessie Mei Li), aki ráébred, hogy különleges erő birtokosa, így neki kell a háború dúlta világát megmenteni. A Grisa testvériség tagja lesz, és minden lépésével rájön, hogy a világukban semmi sem az, aminek látszik.

Ha pedig már a meglévő kedvenceid folytatására vársz, akkor sem kell csalódnod – bár tegyük hozzá, egyik új évad sem lesz annyira eget rengető, mint az Árnyék és csont. Ezzel együtt azért olyan szuper produkciók új részeit láthatod, mint a (stílszerűen bolondok napján debütáló) Nagy átverések második évada a Stranger Things sztárja, Gaten Materazzo vezetésével, illetve a The Circle című reality folytatása, amiben a versenyzők a 100 ezer dolláros nyereményért kamu profilokról flörtölnek idegenekkel.

Filmpremierekből sem lesz hiány, ráadásul annyi menőség érkezik, hogy szinte nem is tudunk egyetlen produkciót kiemelni. Nagyon izgalmasnak ígérkezik például Amanda Seyfried természetfölötti thrillere, a Kísértő múlt, ahogy Idris Elba Városi cowboy című filmje is, amiben még egy Stranger Thingses arcot is felfedezhetsz Caleb McLaughlin személyében. De a kedvencünk talán mégis Melissa McCarthy és Octavia Spencer szuperhősös vígjátéka, A lecsap csapat. Tudjuk, mennyire imádod a Marvel összeszedett világmegmentőit, akik halál profin elbánnak minden gonosztevővel IS. Na most,  ahová nem ér el a Bosszúállók keze, ott jön képbe Emily és Lydia, akik miután mintegy véletlenül szuperképességekre tesznek szert, úgy döntenek, megmentik a várost az azt terrorizáló gonoszoktól.

Az áprilisban érkező produkciók teljes listáját itt tudod csekkolni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix Magyarország (@netflixhu) által megosztott bejegyzés

Jöhet minden, ami Netflix?

Még több

Sztárhírek