5 szuper film a tévében, amivel megnyithatod a hétvégét

Mi már tudjuk, milyen menő filmeket darálsz le a 4 napos hosszú hétvégén – szépen sorban.

5 szuper film a tévében, amivel megnyithatod a hétvégét

Nem terveztél semmi extrát hétvégére? Nem gond: miért ne lazulhatnál egész nap a TV előtt – legalább a 4 napos hétvége első napján? Kivételesen nem csak az esti filmekre gondoltunk, hanem az egész napos kínálatból szemezgettünk neked szuperségeket.

Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban (14:15, VIASAT3)

Ebben a második részben Mia, a neveletlen hercegnő végre beköltözik a palotába nagyanyjához, Clarisse királynőhöz, ám hamar kiderül, hogy  nem élvezheti sokáig a hercegnői életet… A lányt a tervezettnél hamarabb meg kell, hogy koronázzák, ráadásul még férjhez is kell  mennie. Hogy mi lesz mindennek a vége? Ma délután kiderül! Anne Hathaway mellett Julie Andrewst és Hector Elizondot is viszont láthatod a képernyőn.

Chicago (16:00, Film Mánia)

Gyilkosság, szenvedély, hírnév, szex és persze jazz mindhalálig – mindez egy többszörösen Oscar-díjas musicalben, olyan színészek előadásában mint, Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones és Richard Gere. Az izgalmas sztori mellett elképesztően látványos táncjelenetek és fülbemászó dallamok várnak rád, ha ma délután ezt a filmet választod.

Őrült, dilis, szerelem (17:05, HBO 2)

Ebben a filmben minden megvan, ami egy tökéletes péntek délutáni mozihoz kell: jó sztori, humor, dögös szereplőgárda és egy-két nem várt fordulat. Mindezt olyan nagy nevek tolmácsolják, mint Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling és Emma Stone. Ezt az ízig-vérig romantikus vígjátékot fogadjunk, hogy még a pasid is imádni fogja!

Dögölj meg, John Tucker (19:00, Cool)

Ha egy vicces, csajos filmre vágysz ma este, akkor ez lesz a te mozid! A sztori szerint a suli három menő csaja megtudja, hogy mindannyiukra ugyanaz a srác kezdett hajtani: a gimi kosárcsapatának jóképű kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker. A felfedezés után a három lány elhatározza, hogy bosszúból jól megszívatják Tuckert, de valahogy semmi sem akar úgy összejönni, ahogy azt eltervezik… A főbb szerepekben Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Sophia Bush és Arielle Kebbel látható.

Star Wars: Az utolsó Jedik (21:05, RTL Klub)

Végre egy húsvét, amit Kylo Ren, azaz Adam Driver társaságában tölthetsz! Kell ennél több? Na jó, a Star Wars VIII. részének szerencsére még a sztorija is izgalmas és Adam mellett olyan tehetséges színészek sorakoznak fel a filmben, mint Daisy Ridley és Oscar Isaac – a nagy öregről, Mark Hamillről és a néhai Carrie Fisherről nem is beszélve. Ezt a filmet kár lenne kihagynod!

Mert filmekből sosem elég:

Még több

Sztárhírek