Kylie Jenner hasizma brutálisan jól néz ki, megmutatta, hogyan készült

Homokóra alak pipa, és most már a feszes, kockáshoz közeli hasizmot is sikerült elérnie Kylie Jennernek. Kíváncsi vagy, hogyan?

Kylie Jenner hasizma brutálisan jól néz ki, megmutatta, hogyan készült

Ha azt hiszed, Kylie Jenner minden egyes percét leköti A, a kis Stormi nevelése, B, beauty-birodalmának irányítása, C, vagy hogy magát fotóztassa az Istára, finoman felhívnánk a figyelmed, hogy Kylie az edzésről sem feledkezik meg.

Nyilván te is kiszúrtad, milyen elképesztően jól néz ki, főleg a crop topos, hasvillantós fotóin. És bár igazi mestere a trükkös pózoknak, amik elég hatásos optikai tuningot adnak a testének, a híresség megmutatta, hogy az ügyes pózok mellett kőkemény munkának is köszönheti a vonalait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

Kylie TikTok videójában osztotta meg edzésprogramját: nem, nem merül ki a dolog annyiban, hogy szelfiket készít magáról az edzőteremben. A hasizomgyakorlatai láttán nekünk van izomlázunk, a terepen való kocogásától (főleg az emelkedőnél) pedig máris bedurrant a vádlink. De határozottan meríthetsz lendületet (vagy inkább kitartást) a plankjeiből is! Kedves Kylie, ezúton is üzenjük, hogy bátran nyomass a jövőben ilyen típusú tartalmakat is, azt ugyanis már tudjuk, hogy a Photoshopot, vagy a tesós-becsiccsentős sminkvideó készítést már csúcsra járattad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

Sztárok, akik megvillantották szuper alakjukat:

Még több

Sztárhírek