Hivatalos: Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton 2. évadába

A Netflix ledobta a bombát, és maga Lady Whistledown jelentette be a szomorú hírt, miszerint Regé-Jean Page egyetlen évad után távozik a sorozatból.

Hivatalos: Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton 2. évadába

Szomorú nap ez a mai, főleg azoknak, akik Regé-Jean Page miatt várják annyira a Netflix rekordokat döntögető sorozatának, a Bridgerton folytatását. Mivel a sztori követi az eredeti regényeket, minden évad egy testvér szálát emeli ki, így a második évad főszereplője Anthony Bridgerton lesz. Persze a készítők az első pillanatban megnyugtatták a fanokat, miszerint nem maradnak Daphne és Simon kettőse nélkül, ami a legújabb információk fényében enyhe ferdítésnek tűnik.

A Netflix ugyanis ma bejelentette, hogy Simon ugyan marad, mint egy sztoriban repkedő, testetlen név, és a karakterre a továbbiakban is hivatkoznak majd, de az őt megformáló Regé-Jean Page nem tér vissza a sorozatba. (Semmi extra, csak a vízzel együtt a gyereket is kiöntötték a kádból.)

„Maga Simon jelenléte hiányozni fog a képernyőről, de mindig is a család tagja marad. Daphne elkötelezett feleség és nővér marad, és segít testvérének eligazodni a közelgő szezonban és a felhozatalban – még több intrika és romantika jön, mint amennyit a kedves olvasóim el tudnának viselni.” – írta Lady Whistledown. (Csendben megjegyeznénk, hogy BÁRKIT, de tényleg bárkit becserélnénk a sorozatból, csak hogy Regé-Jeant továbbra is láthassuk.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

A színész a Variety megkeresésére elmondta, hogy számára ez egy egyetlen évados ív volt kezdettel, középrésszel és véggel. Visszaidézte a producerrel való korai beszélgetést, mikor megkeresték Simon szerepére – egy egyetlen évadra szóló szerződéssel. Kifejezetten tetszett neki a történet antológia jellege, és az, hogy minden évad egy-egy testvér szerelmi szálára koncentrál majd, nem tartva egy adott karaktert örökké játékban és a fókuszban.

Hogy enyhítsük a bánatod, jöjjön néhány cikk a kedvencedről:

Még több

Sztárhírek