Rubint Réka videóban vágott vissza a gyűlölködő üzenetekre

Édesanyját a napokban temették el, Rubint Rékát viszont még ezekben a nehéz pillanatokban sem hagyják békén a trollok. Megelégelte, és kiállt magáért.

Rubint Réka videóban vágott vissza a gyűlölködő üzenetekre

Borzalmas perceket élt át Rubint Réka, amikor hetekkel ezelőtt édesanyja egy családi hétvége után hirtelen rosszul lett, majd lánya karjaiban halt meg. Mint utólag kiderült, a koronavírus – melyből tavaly gyógyult fel – szövődményei okozták a halálát, ami sajnos elkerülhetetlen volt – erősítette meg a szakértői vélemény. Zsuzsanna temetésére március végén került sor, pedig a váratlan tragédia óta először jelentkezett be, hogy egy Live formájában megköszönhesse rajongóinak az eddigi támogatást, és elmondja, jövő héttől újra megtartja az online edzéseket.

És ha már több ezren összegyűltek, megragadta az alkalmat, hogy felolvasson néhány megdöbbentő kommentet és üzenetet, amik az utóbbi időszakban találták meg őt, vagy azokat, akik vele tartanak táboraiba.

„Hogy pusztulnátok ki a tetves Schobert családdal együtt. Tombol a Covid és te még ki is posztolod, rúgj még az emberekbe, retardált nő.” – utalt ezzel a troll egy  közelgő Alakreform táborra, ami történetesen elmaradt. Valaki pedig egyenesen odáig ment, hogy megkérdezte, kíváncsi, mikor jelentkeznek be élőben egy olyan buliból, ahol Kis Grófót énekelnek részegen a gyász napjaiban.

„Ezek az emberek gyermeket nemzenek, vagy nemzettek, vagy nagyszülőként próbálnak példát mutatni a kisunokáiknak. Hát, nekem ez a példa sem gyermekként, sem unokaként nem kellene. Hát, ilyen a világ. Nagyon érdekes. Én mégis azt mondom, töltse meg a szíveteket, lelketeket a szeretet, itt a hosszú hétvége, legyetek minél többet együtt.” – fogalmazta meg végül Réka.

Sztárok, akik megunták a trollok támadásait:

Még több

Sztárhírek