5 alkalom, amikor az angol királyi család tagjai meglepően kihívóan öltöztek fel

Olykor a királyi család nőtagjai is szeretnek meglepetést okozni és merészebbnél merészebb szettekbe bújnak. Elhoztuk azokat a pillanatokat, amikor meglepően kihívóan öltöztek fel.

Egy mélyen dekoltált, vagy a kelleténél rövidebb ruha nem sikít fel a vörös szőnyegen, ha Kim Kardashian, Kylie Jenner, vagy egy színésznő viseli. A komoly szabályokat betartani kényszerülő angol királyi család nőtagjainál viszont igazi rend elleni lázadás. Jöjjenek a legkihívóbb pillanatok.

Diana hercegnő

A szívek királynője 1994-ben ebben a szűk, mélyen kivágott és extra rövid fekete ruciban érkezett egy partira, éppen azon a napon, amikor kiderült egy tévéműsorból, Károlynak viszonya van Kamillával. Éppen ezért ez a szexi kis fekete bosszúruhaként híresült el, a mai napig így emlegetik a fanok. Ennek legfőbb oka pedig az, hogy Diana hercegnő alapvetően nem öltözködött ennyire kihívóan.

Diana hercegnő híres rövid, fekete bosszúruhájában

Fotó: Profimedia – Red Dot

Katalin hercegné

Vilmos herceg felesége 2017-ben, a nyár közepén bújt ebbe a szuper mini ruhába, ami bizony alig ért le a combja közepéig. Amik komoly szabályba ütközik, az angol királyi család tagjainak ugyanis soha nem szabad térd fölé érő ruhát hordaniuk. Ráadásul a képek alapján úgy tűnik, harisnya sem volt rajta, ami ugyancsak kihágásnak számít.

Katalin hercegné túl rövid szoknyában

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Meghan Markle

A volt színésznő, Meghan Markle már Harry herceg feleségeként bújt 2018-ban ebbe a fehér, ujjatlan és nagyon rövidke ruhába, amihez harisnyát nem vett, de tűsarkút igent. Mivel még a kivágása is elég mély volt, ezzel gyakorlatilag minden szabályt megszegett, amit a királynő szeret betartatni a családtagokkal. Férjének egyébként az eseményen készült fotók alapján nagyon bejött a bevállalós szett és szerintünk is nagyon csini volt Meghan.

megha-markle-cosmopolitan

Fotó: Getty Images/ Samir Hussein

Eugénia hercegnő

Talán furcsa lesz, de az a helyzet, hogy a királynő unokája, Eugénia hercegnő életében talán akkor öltözött a legkihívóbban, amikor férjhez ment. A meseszép esküvői ruhája, amit azóta is emlegetnek a fanok, elöl és hátul is elég mélyen ki volt vágva. A hátrész pedig azért külön érdekes, mert a hercegnőnek egy betegség miatt van egy komoly hege a gerince mentén, ami így tisztán látszott. Büszkén viselte, ami miatt szerintünk ő az egyik legvagányabb királyi családtag!

Eugénia hercegnő merész hátkivágással

Fotó: Getty Images/ WPA Pool

Beatrix hercegnő

Eugénia nővére, Beatrix hercegnő egy csöppet sem fogta vissza magát, amikor 2017 nyarán ebben a kék, áttetsző ruhában érkezett egy partira. Alatta ráadásul semmit nem viselt, csak egy testszínű alsóruhát, ami miatt úgy tűnt, a ruci teljesen átlátszó rajta. Nagyon jól állt neki, de tény, hogy a királyi család tagjai szinte soha nem szoktak ilyen rizikós darabokat bevállalni.

Beatrix hercegnő áttetsző ruhában

Fotó: Getty Images/GORC

Ne maradj le az angol királyi család többi divatpillanatáról:

Még több

Sztárhírek