Elég menő filmek mellett lazulhatsz ma este

Ma este sincs kedved semmihez? Mutatjuk, milyen szuper filmek várnak rád a tévében!

Elég menő filmek mellett lazulhatsz ma este

Az megvan, hogy gyakorlatilag csak most kezdődik a hétvége? Duplázz jó filmek terén és válaszd már ki most, mit nézel este a tévében! Van itt klasszikus, modern gyöngyszem, amihez csak hangulatod lesz! Pattoghat az a popcorn!

Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész (20:40, Cool)

A Harry Potter-sorozat utolsó részében Harry, Ron és Hermione nem kerülheti el a végső összecsapást. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot – Voldemort azonban tudomást szerez a tervükről. Megkezdődik a Roxfort ostroma, ami után már semmi nem lesz olyan, mint régen volt…

Értelem és érzelem (21:00 Sony Max)

Oké, nem egy mai film – de Jane Austennak ki tud nemet mondani? A történet már biztosan ismerős: a Dashwood lányok pénz nélkül maradnak apjuk váratlan halála után és egyetlen esélyük, ha jól mennek férjhez. A párkeresés azonban sosem volt, könnyű, hát még a 19. század elején… Ha szereted a romantikát, ezt a Austen feldolgozást imádni fogod!

Pókember – Hazatérés (21:00, AXN)

Nyugi, a hosszú hétvégén sem maradsz szuperhős-film nélkül! Pókember ebben a részben egészen új ellenségekkel találja szemben magát, és nagyon úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. De szerencsére lesz, aki segítsen neki! Egy kis extra, hogy Tom Holland mellett, ebben a részben még Robert Downey Jr., aka Vasember is feltűnik.

Verdák (21:00, VIASAT3)

Ha egy cuki, mégis izgalmas animációs filmre vágynál ma este, akkor ne keresgélj tovább! A film főszereplője, Villám McQueen, a versenyverda, aki padlógázzal elindul Kaliforniába, hogy megnyerje a híres Szelep Kupát. Az utazása során aztán egy rakás kalandban lesz része és arra is ráébred majd, hogy mi az, ami valóban fontos az életben.

Rossz anyák (SuperTV2, 21:00)

A kétgyerekes Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete. Csodás otthona van és egy (látszólag) rendes férje – ugyan, mi mehetne itt félre? Nagyon is sok minden! Amy egy nap besokall a rutintól, a ráháruló feladatoktól és két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak: igazi rossz anyákká válnak. Poénokból nem lesz hiány, arra jó előre felkészülnöd!

Anya, lánya, unokája (21:00, Filmbox Plus)

Három generáció, három nő –  első látásra mindhárman nagyon különbözőek, de egy szörnyű titok megtanítja őket, hogyan tartsanak össze valódi családként. Ha ma este egy kicsit komolyabb filmre vágysz, akkor ne hagyd ki ezt a Jane Fonda, Felicity Huffman és Lindsay Lohan főszereplésével készült drámát.

Rápörögnél a hosszú hétvégén a filmezésre/sorozatozásra?

Még több

Sztárhírek