Harry barátja elárulta a herceg jövőbeli terveit

Harry herceg visszavonult, ám nem tűnt el teljesen: most barátja mesélt arról, mihez kezd magával a tengerentúlon.

Harry barátja elárulta a herceg jövőbeli terveit

Harry herceg közeli barátja, a veterán JJ Chalmers mesélt arról, mit tervez a következőkben Sussex hercege. A válasz pedig érdekesebb nem is lehetne. Meghan és Harry 2020 márciusában költöztek Amerikába, és azóta sokakat érdekel, hogy mégis mihez fognak kezdeni magukkal, miután már nem tartoznak a királyi család dolgozó tagjai közé.

Nemrég kiderült, hogy Harry egy startup vezetője lesz a Szilícium-völgyben, Chalmers pedig hozzátette, emellett veteránként mindig szolgálni fogja a közösséget. A The Sunnak mesélt arról, hogy a herceg továbbra is segíti az Egyesült Királyság hadseregét, függetlenül attól, hogy hol lakik. „Harry nemcsak az Oprah-interjú alatt, hanem azt megelőzően is nagyon világossá tette, hogy továbbra is a nagyobb közösséget akarja szolgálni – különösen azokat, akikkel nagyon törődik, mint a fegyveres erők közössége” – mondta Chalmers.

„Ő egy veterán, aki odafigyel a közösségre, ez a közös célunk, amióta találkoztunk” – teszi hozzá a férfi, akivel 2014-ben ismerkedtek meg, és azóta is közel állnak egymáshoz. Persze emellett arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a pár a Netflixszel és a Spotify-al is leszerződött, és továbbra is folytatja a jótékonysági munkát, amit Angliában elkezdett.

Kíváncsi vagy a királyi család legfrissebb híreire? Mutatjuk:

Még több

Sztárhírek