Ezek lesznek a legizgalmasabb filmek ma este a tévében

Kukckózz be a tévé elé valamilyen fincsi nasival és induljon a mozis este!

Ezek lesznek a legizgalmasabb filmek ma este a tévében

Az oroszlánkirály (RTL Klub, 20:00)

Nosztalgiázz egy kicsit és ma este nézd meg újra ezt az 1998-ban készült klasszikust! Ha rég láttad a filmet, annyit elárulhatunk, a baj akkor kezdődik, amikor Zordon, Mufasa király testvére elhatározza, bármi áron megszerzi a hatalmat. Gonosz terve következményeként a trónörökös Simba számazűzetésbe menekül, ezekben az években pedig csak Timonra és Pumbára számíthat. Egy napon azonban feltűnik valaki a múltból, aki mindent megváltoztat…

Nagyfater elszabadul (TV2, 21:10)

Jason (Zac Efron) arra készül, hogy két héten belül feleségül vegye főnöke kontrollmániás lányát, hogy aztán az apóssal együtt egy ügyvédi irodában élje le az életét. Nagyapja, Dick (Robert DeNiro) azonban váratlanul megözvegyül és úgy dönt, ismét élni akar egy kicsit. Az őrült kalandra persze magával rángatja unokáját is, aki rájön, talán mégsem vágyik arra az életre, amit korábban tervezett.

Lovagregény (VIASAT3, 23:15)

William (Heath Ledger) igazi szájhős, akinek csak a nemesi rangra van szüksége a sikerhez. Ezt is sikerül megszereznie, amikor ura váratlanul meghalt. Belebújik vértjébe és felveszi személyazonosságát, majd megnyeri a lovagi tornát. Minden jól megy, míg bele nem szerelmesedik egy csodaszép lányba, Jocelynba. Ezzel azonban féltékeny és befolyásos ellenséget szerez, aki bosszúra szomjaizik. Ráadásul a gróf rájön, William nem az, akinek mondja magát.

Magic Mike XXL (RTL II, 23:00)

Ééés folytatódik a fiúk vetkőzése! Magic Mike (Channing Tatum) továbbra sem szégyelli, hogy pénzt kap azért, amiben jó, és ami közben jól szórakozik, iszik. A srácokkal ráadásul úgy döntenek, kicsi nekik egy színpad, ezért elindulnak egy nagyon komoly versenyen. A tét azonban ezúttal sokkal nagyobb a fődíjnál, hamar kiderül, ezt a táncot életre-halálra járják. Vajon megússzák élve?

Férj és férj (Super TV2, 23:20)

Egy tűzeset során Larry (Kevin James) megmenti egyik társa, Chuck (Adam Sandler) életét. Bár ő nem tudja, hogyan hálálja meg, Larry igen. Valamilyen jogi oknál fogva a fickó gyerekei nem lehetnek az életbiztosítása kedvezményezettjei, ezért arra kéri Chuck-ot, mondja, hogy élettársak. A dolog tök jól műkdik, míg egy hivatalnok gyanút nem fog. Ekkor fordulnak komolyra a dolgok, a pasiknak össze kell költözniük.

Olvass még filmtémában itt:

Még több

Sztárhírek