Sztárpárok, akiket a barátaik hoztak össze egymással

Még a sztároknak sem megy mindig könnyen az ismerkedés, van, hogy baráti beavatkozásra van szükségük.

Sztárpárok, akiket a barátaik hoztak össze egymással

Valljuk be, egy kicsit azért megnyugtató a tudat, hogy még a legnagyobb sztároknak sem megy könnyen az ismerkedés és a randizás. Nálunk is gyakran előfordul, hogy a megfelelő társ megtalálásához egy kis segítségre van szükségük – az alábbi hírességeket például egy jó fej közös barátjuk boronálta össze.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

A két színészt 1998-ban Danny DeVito mutatta be egymásnak, az első nagy találkozásra pedig Michael Douglas néhány éve így emlékezett vissza: „Első este, amikor találkoztunk, kiderült, hogy ugyanazon a napon születtünk, aztán elmesélte, hogy mennyire szereti a golfot. Erre csak annyit mondtam neki, hogy én leszek a gyerekeid apja.” Ha őszinték akarunk lenni, a színész szövege nem kicsit volt creepy, főleg egy első randin… De úgy látszik Catherine Zeta-Jonesnak ez nagyon is bejött, hiszen a pár már több mint 20 éve elválaszthatatlan, és született is két gyerekük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel is egy közös barátjuknak köszönhetően találkoztak egymással 2007-ben, nem sokkal azután, hogy mindketten szakítottak korábbi párjukkal. Biel Chris Evansszel volt előtte együtt, Timberlake pedig Cameron Diazzal, és éppen egyikük sem keresett komoly kapcsolatot. „Nem volt semmi extra abban, ahogy összejöttünk. Nem volt hollywoodi romantika, egyszerűen csak találkoztunk, és elkezdtünk beszélgetni. Később megkérdeztem a haveromat, hogy szerinte elhívhatom-e randizni Jessicát, ő rákérdezett, Jessica rábólintott, úgyhogy felhívtam, és randiztunk” – mesélte korábban Justin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés

Harry herceg és Meghan Markle

Harryt és Meghant is egy közös barát hozta össze (valószínűleg Violet von Westenholz, Harry gyermekkori barátja, aki pr-osként dolgozik a Ralph Laurennél). „Egy tipikus vakrandi volt. Nem sokat tudtam róla, és csak annyit kérdeztem a barátomtól, aki össze akart vele hozni, hogy ugye kedves srác?” – mesélte korábban Meghan Markle. Úgy tűnik, hogy Harry nagyon is kedves volt azon a bizonyos első randin…

Emily Blunt és John Krasinski

A két színészt Az ördög Pradát visel forgatása alatt mutatta be egymásnak Anne Hathaway. John Krasinski később úgy emlékezett vissza az első találkozásra, hogy részéről szerelem volt első látásra. „Akkoriban éppen nem kerestem komoly kapcsolatot, inkább magammal szerettem volna kicsit foglalkozni. Aztán találkoztam vele, és teljesen bezsongtam. Rögtön éreztem, hogy szerelmes tudnék lenni belé. Amikor kezet fogtam vele, be is vallottam neki, hogy már most kedvelem.” Aww.. ez azért elég cuki, nem?

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Bizony még a hajdani álompárt is egy közös barát, egészen pontosan két közös barát hozta össze, Jennifernek és Bradnak ugyanis a saját ügynökeik szerveztek egy vakrandit. A randi pedig jól is sikerült, hiszen végül egy 7 éves kapcsolat kerekedett belőle… A többi pedig már történelem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pittiston (@jennifer.brad.pittiston) által megosztott bejegyzés

Sztárpárokról olvasnál még? Ide kattints:

Még több

Sztárhírek