8 kép az elmúlt 20 évből, amin Paul Rudd ugyanúgy néz ki

A Marvel Hangyája egyszerűen nem öregszik. Úgyhogy a születésnapja tiszteletére hoztunk neked egy rakás képet Paul Ruddról, amik bebizonyítják, hogy valójában ő egy kortalan vámpír.

8 kép az elmúlt 20 évből, amin Paul Rudd ugyanúgy néz ki

Paul Rudd az elmúlt több, mint 20 év során az abszolút kedvenc filmjeinkben szerepelt. A Spinédzserekben irtó cuki volt, Hangyaként ő a Marvel Univerzumának egyik legviccesebb figurája, ja, és nem mellesleg a Jóbarátokban is azonnal közönségkedvenc lett mint Mike Hannigan, Phoebe pasija. Ám bármennyire is imádjuk, egy kérdés azért csak nem hagy minket nyugodni már évek óta: hogy lehet, hogy egy napot nem öregedett? Paul kora (vagy még inkább: kortalansága) visszatérő téma a fanok között, mert hát a sztár pontosan ugyanúgy néz ki, mint amikor először debütált a mozivásznon a Spinédzserekben, 1995-ben.

„Paul Rudd, milyen sötét alkut kötöttél az Idő Isteneivel?”

Paul 52. születésnapja alkalmából, összegyűjtöttük a fényképes bizonyítékokat, amik igazolják, hogy a Marvel legkedvesebb szuperhőse talán igazából egy vámpír.

1995

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/Frank Trapper

Karrierje kezdetén, a Spinédzserek megjelenésének évében Paul 26 éves volt. Már itt látszik, hogy valami extra jó génekkel rendelkezik a színész, mert ha nem tudnánk, mikor született, simán hihetnénk, hogy csak most töltötte be a 20-at.

2004

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/ Jon Kopaloff

Itt Paul A híres Ron Burgundy legendája című film premierjén látható. A mozi bebetonozta az egyik legszuperebb vígjátéki színész státuszát, Paul pedig továbbra is friss és fiatalos.

2009

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/ Dimitrios Kambouris

Hiszed, vagy sem (tudjuk: sem), ezen a Rashida Jonesszal közös fotón Paul éppen 40 (!!) éves. Nem nagyon tudunk mit kezdeni ezzel az infóval.

2012

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/Amanda Edwards

A sztár 2012-ben egy nappal sem tűnik öregebbnek… Az egyetlen változás a picit hosszabb haja.

2015

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/ Gilbert Carrasquillo

Ezennel a lista kezdete óta hivatalosan is eltelt 20 év. Most komolyan: nemhogy nem idősödik, de mintha…épp fiatalodna?

2017

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/Ben Gabbe

Igen, ez már biztos: Paul Rudd egy Benjamin Button-szindrómában szenvedő vámpír. Évek óta ugyanúgy néz ki, egy ponton túl pedig fiatalodni kezdett. Egyszerre ráz minket a hideg, és felkeltette az érdeklődésünket ez a sötét mágia.

2019

Fotó: Getty Images/ Rich Polk

A Bosszúállók: Végjáték premierjén egy 50 éves (!) Paul Ruddot láthatsz. Paul, mi a titkod?!

2020

Paul Rudd születésnapjaFotó: Getty Images/Mike Coppola

A legutolsó kép, ami Paulról készült a pandémia előtt, ez a fiával, Jackkel közös fotó. Biztosak vagyunk benne, hogy a srác az apjához hasonlóan kortalan lesz – micsoda genetika! (Vagy csak ilyen a vámpírlét…Erről a teóriáról sem tettünk még le.)

Imádod a Marvel sztárjait?

Még több

Sztárhírek